Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Friesland: Sloepvaren

Sloepvaren door het mooiste natuurgebied van Friesland!

klik hier voor meer info
Ontspannen & actief
Offerte binnen 2 minuten
Handige slechtweer- en annuleringsverzekering

Sloepvaren door Nationaal Park De Alde Feanen

Wat is er mooier dan met je bedrijfsuitje in Friesland een dag te genieten van de zon en de natuur door te sloepvaren! Neem zelf het roer in handen en vaar een middag door het indrukwekkende Nationaal Park met de sloep of elektrische sloep.

Een ochtend of middag zelf sloep varen met collega’s of familie in onder het genot van een hapje en een drankje. Je stapt aan boord in één van de luxe elektrische sloepen en vaart zelf als je bedrijfsuitje met behulp van de VaarApp een prachtige route door het labyrint van slootjes, meren en vaarten in natuurgebied van Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland.

Na afloop kunt u genieten van een drankje en een hapje of een barbecue in de tuin aan het water. Bekijk hier uw bedrijfsuitje Friesland Sloepvaren.

Bedrijfsuitje Sloepvaren: Sloepengame

Breid je bedrijfsuitje in Friesland uit met de sloepvaren Escape Game, Kraak de kist! De mysterieuze scheepskist zit vol geheimen en raadsels en kan alleen gekraakt worden door met je eigen sloep verschillende sleutellocaties te bezoeken in het labyrint van Nationaal Park De Alde Feanen. Met de gevonden cijfercombinaties kom je stap voor stap steeds dichterbij de oplossing. Kraak jij met je team de meeste vakken of haal je de meeste bonuspunten binnen? Dan ben jij de winnaar van het Bedrijfsuitje Friesland Sloepvaren Escape Game. Bekijk hier uw bedrijfsuitje Friesland Sloepentocht.

Bedrijfsuitje Sloepengame Friesland

Strijd met verschillende teams

Van je bedrijfsuitje in Friesland een spannende strijd maken? Ga met teams tegen elkaar de strijd aan in de sloepengame! Elk team gaat met zijn eigen sloep of elektrische sloep te sloepvaren op zoek naar verschillende hotspots met bijbehorende opdrachten. Het zijn uiteenlopende opdrachten die garant staan voor hilariteit, out of the box denken en soms ook om lef vragen. Verdien jij met je team de meeste punten? Dan gaan jullie er met de prijs van de sloepengame van Bedrijfsuitje Sloepengame Friesland vandoor!

Sloepvaren Friesland Combinatiearrangement

Sloepvaren Friesland kunt u ook goed combineren met vergaderenzeilen of een andere activiteit. U maakt een keuze uit een van de vele activiteiten, zoals een zeiltocht met een authentiek skûtsje, een toertocht met een e-Swingtrike of Escape Case. Onze unieke locatie in Friesland is gelegen aan het water midden in Nationaal Park De Alde Feanen.

De meest geboekte sloepvaren arrangementen