Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Friesland

De specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsuitjes op en rond het water in Friesland.

bedrijfsuitje Friesland
In het groene hart van Friesland
Duurzaam bedrijfsuitje
Energie neutrale locatie

Bedrijfsuitje in Friesland op een unieke locatie

Een bedrijfsuitje in het groene hart van Friesland: Annage is al 40 jaar de specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op en om het water. Wij beschikken namelijk niet alleen over een prachtige locatie aan het water in Friesland, maar ook over een eigen vloot van meer dan 8 typische Friese traditionele zeilschepen. Waarmee indrukwekkende zeiltochten gemaakt kunnen worden door Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Onze locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de Friese buitenlucht.

Met 1350m2 terras/tuin aan het water met sfeervolle stretchtenten met daaronder lounge banken. Bij minder goed weer kunnen binnen de houtkachels aan.  Wij verzorgen de catering geheel of gedeeltelijk, zodat u kunt genieten van uw bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, typisch Friese hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Uw bedrijfsuitje Friesland bij Annage Skûtsjesilen & Events

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief personeelsuitje of bedrijfsuitje in Friesland. Voor zowel kleine en grotere groepen. Spendeer gezellig een dag op het water in Friesland of strijdt tegen elkaar bij het spannende teambuildingsspel Expeditie Robinson.

Wij verzorgen uw teamuitje van ontvangst tot en met het diner. Denk bijvoorbeeld aan een huisgemaakte lunch, borrelgarnituur of een barbecue na afloop. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw bedrijfsuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en  kan genieten van uw dag op of rond het Friese water.

bedrijfsuitje Skutsjesilen

Samen een dag zeilen. Skûtsjesilen is een ideale bedrijfsuitje of personeelsuitje, het is een combinatie van teamsport en ontspanning, U zeilt samen met onze schipper en bemanning op deze snelle authentieke schepen in een schitterende omgeving van het Nationaal Park de Alde Feanen: wuivende rietlanden, smalle slootjes en uitgerekte meren.

U neemt zelf de touwen in handen, zeilervaring is niet nodig. Er is vollop werk: de zeilen moeten worden gehesen, de schoten aangetrokken en de zijzwaarden moeten worden bediend.  Ligt het schip eenmaal op koers, dan is er alle tijd om te genieten van de natuur, het gezelschap en de goed verzorgde catering.

bedrijfsuitje e-choppers

Met een e-Chopper of e-Step cruisen over landweggetjes en schelpenpaadjes van het Nationaal Park.  Vol gas maar toch fluisterstil over de smalle langweggetjes zorgt voor een geweldig ervaring. Vind de juiste route en geniet halverwege van een heerlijk ‘boeren ijsje’. De e-chopper is heerlijk stil, heeft geen uitstoot en rijdt heel fijn en comfortabel. Een ontspannen en tevens duurzaam bedrijfsuitje.

bedrijfsuitje Sloepengame

Een sloepengame is een interactief spel waarbij je al varend in een sloep door middel van vragen, puzzels en aanwijzingen de sloten van scheepskist moet proberen te openen. Een middag sloep varen met collega’s, vrienden of familie in Nationaal Park De Alde Feanen in het hart van Friesland. Onder het genot van een hapje en een drankje varen door het labyrint van slootjes, meren en vaarten van dit unieke vaargebied.

bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Kamp Noord tegen kamp Zuid! Aan het strand speel je in teamverband meerdere proeven van het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Wie kan er het snelst vuur maken, een puzzel oplossen, een katapult bouwen of een belangrijke sleutel opvissen? Alleen door de juiste combinatie van kracht, creativiteit, behendigheid, durf en teamgevoel kun je deze spannende Expeditie Robinson winnen. De proeven zorgen voor een echte Robinson beleving met de bekende Expeditie Robinson finale!  Een bedrijfsuitje voor de fanatieke en iets sportievere deelnemers.

expeditie-robinson-personeelsuitje

bedrijfsuitje Escaperoom

Een Escaperoom met een fries thema, er zijn 3 gelijke escaperooms, waardoor er gelijk competitie kan onstaan bij grotere groepen. Welk team is het snelste en dus het slimste?
Je zit in het ruim van het zinkende schip, op zoek naar het ondergeschoven kindje. Red je het op tijd? Je hebt een uur! Samenwerken, zoeken en ontdekken, maar vooral logisch nadenken bij het oplossen van puzzels en raadsels. Deze vormen de sleutel tot de code.  Een perfecte manier om het teamgevoel te vergroten. Een bedrijfsuitje of teamuitje om de teambuilding te stimuleren en je hersenen te kraken.