Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Friesland

Al meer dan 40 jaar dè specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op en rond het water!

bedrijfsuitje Friesland
In het groene hart van Friesland
Duurzaam bedrijfsuitje
Energie neutrale locatie

Bedrijfsuitje in Friesland op een unieke locatie

Een bedrijfsuitje in het groene hart van Friesland: Annage is dé specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes. Wij beschikken namelijk niet alleen over een prachtige locatie aan het water in Friesland. Maar ook over een eigen vloot van meer dan 8 zeilschepen. Waarmee indrukwekkende zeiltochten gemaakt kunnen worden door Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Onze locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de Friese buitenlucht.

Met 1350m2 aan eigen tuin aan het water gevuld met sfeervolle stretchtenten en houtkachels kunt u bij Annage alle zorgen los laten. Wij verzorgen de catering geheel of gedeeltelijk, zodat u kunt genieten van uw bedrijfsuitje. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Uw bedrijfsuitje Friesland bij Annage Skûtsjesilen & Events

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief personeelsuitje of bedrijfsuitje in Friesland. Voor zowel kleine en grotere groepen. Spendeer gezellig een dag op het water in Friesland of strijdt tegen elkaar bij het spannende teambuilding spel Expeditie Robinson.

Wij verzorgen het teamuitje van ontvangst tot en met het diner. Denk bijvoorbeeld aan een huisgemaakte lunch, borrelgarnituur of een barbecue na afloop. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw bedrijfsuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en zelf kan genieten van uw dag op of rond het Friese water.

keuze uit bedrijfsuitjes in Friesland