Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Friesland

De specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes en personeelsuitjes op en rond het water in Friesland.

bedrijfsuitje Friesland
In het groene hart van Friesland
Duurzaam bedrijfsuitje
Energie neutrale locatie

Bedrijfsuitje Friesland te midden van Nationaal Park

Een fantastisch bedrijfsuitje in het groene hart van Friesland: Annage Skûtsjesilen & Events is al 40 jaar de specialist in het organiseren van bedrijfsuitjes op en om het water in Friesland. Wij beschikken namelijk niet alleen over een prachtige locatie te midden van een Nationaal Park, maar ook over een eigen locatie aan het water! Laat u verwonderen met een zeilvaart met één van onze 8 traditionele Friese zeilschepen, waarmee indrukwekkende zeiltochten gemaakt kunnen worden door Nationaal Park De Alde Feanen. Of kies uit de één van de talrijke outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje in de buitenlucht van Friesland. Beleef een indrukwekkende dag of middag te midden van een Nationaal Park op nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden, Drachten en 30 minuten vanaf Heerenveen, Sneek en Groningen. 

Met 1350m2 eigen tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen geniet u onder één van onze sfeervolle stretch tenten van een drankje en hapje op de luxe lounge banken. Bij minder goed weer zetten onze enthousiaste gastdames en heren graag de houtkachels voor u aan. Geniet aan het water van een vers bereide lunch, barbecue of geheel verzorgd buffet. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, typisch Friese hapjes bij de borrel of een Italiaans buffet aan het water van de Friese Meren.

Uw bedrijfsuitje Friesland: Wij plannen, u kunt ontspannen!

Annage is dé specialist in het organiseren van een ontspannen of actief personeelsuitje in het groene hart van Friesland. Wij nemen u graag alles uit handen en stellen uw bedrijfsuitje in Friesland samen voor kleine of grotere groepen. Spendeer een ontspannen dag op het water in het meest groene gebied van Friesland of strijd op een afgelegen strand tegen elkaar in het spannende teambuilding spel Expeditie Robinson.

Wij verzorgen met een grote glimlach uw teamuitje van ontvangst tot en met het diner. Denk aan een huisgemaakte lunch met biologische streekproducten, borrelgarnituur tijdens uw zeiltocht of een barbecue die klaar staat als u terug komt van het water. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een passend programmavoorstel. Uw bedrijfsuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf kunt ontspannen en genieten van een onvergetelijke dag op en rond het water van Friesland!

Hèt meest populaire bedrijfsuitje: Skutsjesilen in Friesland!

Samen een dag zeilen op de Friese Meren. Skûtsjesilen is het ideale bedrijfsuitje door een combinatie van teamwork en ontspanning met het meest indrukwekkende decor van Friesland op de achtergrond. Namelijk Nationaal Park De Alde Feanen. Geniet samen met uw collega’s van een combinatie van ontspanning en teamsport. U gaat namelijk zelf het traditionele Friese zeilschip laten zeilen! U hijst samen met onze schipper en bemanning de zeilen, helpt met het bedienen van de houten zwaarden en zet koers op de Friese meren van het Nationaal Park. Denk aan een schitterende groene omgeving met wuivende rietlanden, smalle slootjes en uitgerekte meren.

Geen zeilervaring? Dat is geen probleem, want zeilervaring is niet voor dit bedrijfsuitje niet nodig. Onze ervaren en gediplomeerde schipper en bemanning helpen u graag de kneepjes van het zeilen te leren! Ligt het schip eenmaal op koers, dan is er alle tijd om te genieten van het Friese landschap, het gezelschap en de goed verzorgde catering.

Liever stijlvol touren door Friesland?: Bedrijfsuitje e-choppers

Ziet u uzelf al gaan? Samen met uw collega’s op een e-Chopper door de mooie natuur van Friesland. Cruise dan met een e-Chopper of e-Step over de landweggetjes en schelpenpaadjes van het groene Nationaal Park. Vol gas, maar een toch fluisterstil bedrijfsuitje wat garant staat voor een geweldige en hilarische ervaring. Want je vindt samen met je collega’s de juiste route en geniet halverwege van een lokaal ‘boeren ijsje’. De e-chopper is heerlijk stil, heeft geen uitstoot en rijdt heel comfortabel. Een ontspannen en tevens duurzaam bedrijfsuitje te midden in de natuur van Friesland.

Kraak de scheepskist op het water van Friesland: Bedrijfsuitje Sloepengame

Een sloepengame is een interactief spel waarbij je al varend in een sloep door middel van vragen, puzzels en aanwijzingen de sloten van scheepskist moet proberen te openen. Een middag sloep varen met collega’s, vrienden of familie in Nationaal Park De Alde Feanen in het hart van Friesland. Onder het genot van een hapje en een drankje varen door het labyrint van slootjes, meren en vaarten van dit unieke vaargebied.

Speel het meest spannende team spel!: Bedrijfsuitje Expeditie Robinson

Kamp Noord tegen kamp Zuid! Strijd op het strand in teamverband de proeven van het bekende tv-programma Expeditie Robinson. Wie kan er het snelst vuur maken, een puzzel oplossen, een katapult bouwen of een belangrijke sleutel opvissen? Alleen door de juiste combinatie van creativiteit, behendigheid en teamgevoel kun je dit spannende Expeditie Robinson spel winnen. De proeven zorgen voor een echte Robinson beleving inclusief de bekende Expeditie Robinson finale!  Een bedrijfsuitje voor de fanatieke en iets sportievere deelnemers.

Zijn de winnaars bekend? Reis dan met de boot terug naar onze sfeervolle tuin, waar de prijsuitreiking plaats vindt. Onze gastdames en gastheren wachten u op met een geheel verzorgde barbecue of buffet aan het water. Vier de overwinning en bespreek de beste tactieken op de lounge banken aan het water. Kortom, een bedrijfsuitje in Friesland waar nog lang over gesproken wordt!

expeditie-robinson-personeelsuitje

Ontsnap uit het ruim van een zeilschip: Bedrijfsuitje Escape room

Wilt u als onderdeel van uw bedrijfsuitje in Friesland ontsnappen uit een Escape room? Deze escape room met een Fries thema, er zijn 3 gelijke escaperooms, waardoor er gelijk competitie kan ontstaan bij grotere groepen. Welk team is het snelste en dus het slimste?
Je zit in het ruim van het zinkende schip, op zoek naar het ondergeschoven kindje. Red je het op tijd? Je hebt een uur! Samenwerken, zoeken en ontdekken, maar vooral logisch nadenken bij het oplossen van puzzels en raadsels. Deze vormen de sleutel tot de code.  Een perfecte manier om het teamgevoel te vergroten. Een bedrijfsuitje of teamuitje om de teambuilding te stimuleren en je hersenen te kraken.