Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Outdooractiviteiten

Van sloepvaren tot handboogschieten en van Expeditie Robinson tot E-Choppers

Bekijk onze arrangementen
Nationaal Park De Alde Feanen
De groenste locatie aan het water
1500 m2 terras met binnenlocatie
Compleet verzorgde activiteiten bij Annage
Ontdek de charme van Friesland met onvergetelijke groepsuitjes bij Annage! Van avontuurlijke teambuilding tot gezellige familieactiviteiten, Friesland biedt de ideale achtergrond voor diverse groepsevenementen. Laat je inspireren door de natuurlijke pracht van Nationaal Park De Alde Feanen en geniet van een breed scala aan activiteiten bij Annage in Earnewald. Met professionele begeleiding, maatwerkopties en een centrale locatie, is Friesland dé bestemming voor memorabele team- en bedrijfsuitjes. Ontdek nu de mogelijkheden en maak van jouw uitje in Friesland een onvergetelijk avontuur!
Unieke bedrijfsuitjes, teamuitjes & groepsuitjes
Annage in Earnewald biedt een uitstekende locatie voor bedrijfsuitjes, teamuitjes, groepsuitjes en familieactiviteiten in het prachtige Friesland. Bedrijfs- en groepsuitjes bieden een waardevolle gelegenheid om teambuilding te bevorderen, de onderlinge band te versterken en de teamgeest te vergroten. Deze uitjes creëren een ontspannen sfeer buiten de werkomgeving, waardoor de communicatie verbetert en nieuwe inzichten ontstaan. Ze stimuleren ook creativiteit, samenwerking en het oplossen van problemen. Daarnaast dragen bedrijfsuitjes bij aan een positieve bedrijfscultuur, wat de werknemersbetrokkenheid en tevredenheid verhoogt. Het bevordert een gezonde work-life balance en zorgt voor een energieboost, wat uiteindelijk kan bijdragen aan een verhoogde productiviteit en prestaties op de werkvloer.
Annage, een veelzijdig outdoorcentrum, ligt te midden van de schitterende natuur van Nationaal Park De Alde Feanen, waardoor het de perfecte plek is voor een onvergetelijke ervaring. Met een breed scala aan activiteiten en arrangementen zorgt Annage voor een dynamische en plezierige dag voor zowel kleine als grote groepen. Van teambuildingactiviteiten zoals de Frisian Games en de Escape Sloepengame tot ontspannen familie-uitjes met wandel– en puzzeltochten, er is voor elk wat wils. Annage staat bekend om zijn professionele begeleiding en deskundige instructeurs die zorgen voor een veilige en leuke omgeving. Of je nu kiest voor een avontuurlijke teambuildingdag of een gezellige familiepicknick op het water, Annage zorgt voor een onvergetelijke ervaring die de teamgeest versterkt en familiebanden versterkt.
De centrale ligging van Annage maakt het gemakkelijk bereikbaar, terwijl de omgeving zorgt voor een schilderachtige achtergrond voor allerlei activiteiten. Daarnaast bieden wij ook een groot aantal veelzijdige cateringopties aan. Denk hierbij aan koffie/thee met Friese lekkernijen, een uitstekende huisgemaakte lunch, een uitgebreid diner of bijvoorbeeld een afsluitende borrel. ’s Winters lekker warm bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open. Met aandacht voor detail en een persoonlijke benadering zorgt Annage ervoor dat elk evenement op maat wordt gemaakt, passend bij de wensen en doelen van de groep. Kortom, Annage in Earnewald is de ideale bestemming voor bedrijven, teams, groepen en families die op zoek zijn naar een buitengewone en verrijkende ervaring in de natuurlijke pracht van Friesland. Voor een onvergetelijk bedrijfsuitje of familieactiviteit ben je bij Annage aan het juiste adres!
Groepsuitjes in het hart van Friesland
Organiseer jouw groepsuitje te midden van het betoverende Friesland! Friesland, gevestigd in het noordelijke deel van Nederland, staat bekend om zijn rijke cultuur, unieke tradities en schitterende landschappen. De hoofdstad, Leeuwarden, is een historische stad die zowel een indrukwekkende geschiedenis als moderne charme bezit. Leeuwarden, benoemd tot Culturele Hoofdstad van Europa in 2018, heeft sindsdien veel aandacht getrokken. De stad biedt een samensmelting van historische architectuur en eigentijdse voorzieningen, met zijn historische stadscentrum dat gevuld is met grachten, middeleeuwse gebouwen en gezellige pleinen. De bekende Oldehove, een scheve kerktoren uit de 16e eeuw, is een van de iconische bezienswaardigheden. Friesland staat tevens bekend om zijn waterrijke omgeving, met talloze meren en kanalen die uitnodigen tot watersportactiviteiten zoals zeilen en sloepvaren. Nationaal Park De Alde Feanen, een uitgestrekt natuurgebied, is de thuisbasis van diverse flora en fauna en een waar paradijs voor natuurliefhebbers. De Friezen koesteren hun taal, het Fries, dat naast het Nederlands een officiële status heeft.
De provincie ademt folklore, met jaarlijks terugkerende evenementen en activiteiten zoals het Skûtsjesilen (zeilwedstrijd met historische vrachtschepen) en de wereldberoemde Elfstedentocht (schaatstocht langs elf steden) die wereldwijd bekendheid genieten. Voor bezoekers met een voorliefde voor lokale lekkernijen heeft Friesland een uitgebreid aanbod aan culinaire hoogstandjes, waaronder Fryske dúmkes (typische Friese koekjes) en suikerbrood. De regio staat tevens bekend om zijn zuivelproducten, met de befaamde Friese Nagelkaas. Kortom, Friesland en Leeuwarden zijn niet alleen aantrekkelijk voor geschiedenis- en natuurliefhebbers, maar bieden ook een unieke culturele ervaring. Of je nu de voorkeur geeft aan de serene waterwegen, de bruisende stadscentra verkent of jezelf tegoed doet aan lokale lekkernijen, Friesland laat een onuitwisbare indruk achter op iedereen die deze veelzijdige provincie bezoekt.
Jouw uitje in Nationaal Park De Alde Feanen
Nationaal Park De Alde Feanen, gevestigd in Friesland, Nederland, is een natuurlijke schat die liefhebbers van flora en fauna in zijn ban houdt. Dit uitgestrekte natuurgebied, met een oppervlakte van ruim 4.000 hectare, omvat een fascinerend mozaïek van meren, veenplassen, rietvelden en graslanden. Het park staat bekend om zijn biodiversiteit en herbergt talloze planten- en diersoorten, waaronder zeldzame vogels zoals de roerdomp en de purperreiger. Wat Nationaal Park De Alde Feanen uniek maakt, is het harmonieuze samenspel van water en land. Het gebied is een paradijs voor watersportliefhebbers, met een overvloed aan kanoroutes en vaarten om de prachtige omgeving vanaf het water te verkennen. Daarnaast biedt het park diverse wandel– en fietspaden, waardoor natuurliefhebbers de diversiteit van het landschap kunnen ervaren. De Alde Feanen speelt tevens een cruciale rol in het behoud van bedreigde plantensoorten, zoals de zonnedauw en de veenpluis. Het park vormt een natuurlijke habitat voor talloze soorten libellen, vlinders en amfibieën, waardoor het een waardevolle locatie is voor ecologisch onderzoek en natuurbescherming.
Voor bezoekers die verlangen naar rust en kalmte, vormt Nationaal Park De Alde Feanen een oase van sereniteit. Met verspreide observatiehutten kunnen vogelliefhebbers genieten van het observeren van diverse soorten in hun natuurlijke omgeving. De Alde Feanen is niet alleen een toevluchtsoord voor de natuur, maar ook voor mensen die willen ontsnappen aan het hectische stadsleven. Met educatieve programma’s, excursies en activiteiten biedt het park een unieke gelegenheid om de waarde van biodiversiteit te begrijpen en te waarderen. Kortom, Nationaal Park De Alde Feanen is een prachtig stukje natuur dat zowel natuurliefhebbers als avonturiers aanspreekt. Het is de perfecte bestemming voor een ontspannen dag in de natuur, doordrenkt met de charmante sfeer van Friesland. Ontdek deze betoverende locatie en laat je meevoeren door de natuurlijke pracht van De Alde Feanen.