Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Escape Case

Kraak de code en bemachtig de formule van het levensreddende vaccin!

Bekijk onze arrangementen
Mobiele Escape Case
Teamtraining
15 minuten vanaf Leeuwarden en Drachten
1,5 meter proof

De Escape Room in een Koffer!

Je hebt 70 minuten de tijd. Weet jij samen met je team de koffer te kraken? De Escape Case speel je samen met je collega’s, vrienden of familie. Deze mobiele Escape Room is zeer geschikt als teambuilding bij een vergadering, teamtraining of gewoon voor de fun. Voor binnen bij de houtkachel of buiten in de tuin aan het water.

Er zijn 2 verschillende cases voor maximaal 6 personen. Tijdsduur van begin tot eind: 1,5 uur.

Escape Case Friesland combinatiearrangement

De Escape Case Friesland is goed te combineren met vergaderen, teamtraining of gewoon voor de ontspanning.

Wil je de Escape Case toevoegen aan je online reservering? Ga dan hier naar de vergader arrangementen en voeg bij – Activiteiten- de Escape Case aan de reservering toe. Of neem contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339.  Wij helpen je graag verder en adviseren over de mogelijkheden!

Escape Case arrangement in goede handen bij Annage in hartje Friesland

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van teamuitjes, personeelsuitjes, vergaderingen, of bedrijfsuitjes zoals Escape Case in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij denken graag mee!

De ontvangstruimtes zijn voorzien van de modernste faciliteiten zoals meerdere (touch) flat-screens, fast Wifi, slimme verlichting (hue),  flip-over en notitieblokken. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie/thee met Friese oranjekoek of een uitstekende huisgemaakte lunch bereid met voornamelijk biologische streekproducten. ’s Winters bij de houtkachel en zomers met de deuren wagenwijd open.

Onze unieke locatie in Friesland is gelegen aan het water midden in Nationaal Park De Alde Feanen.