Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Heisessie met overnachting

Je kunt de windrichting niet veranderen, wel de stand van de zeilen

Bekijk de arrangementen
Modernste faciliteiten
Nationaal Park De Alde Feanen
Energieneutrale ruimtes
Korte vaartocht naar het hotel

Heisessie met overnachting

Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland; dé ideale plek om een groene heisessie te organiseren.

In het hart van Nationaal Park De Alde Feanen in Earnewâld bevindt zich al 40 jaar Annage. Daar waar de skûtsjes aan de kade liggen en waar je kunt loungen in de groenste tuin aan het water. Waar je actief de natuur in kunt of waar je in alle rust kunt vergaderen of trainen. Welkom op onze volledig energie neutrale vergader- en eventlocatie!

Bij Annage in Earnewâld kun je in alle rust vergaderen en trainen in een splinternieuwe energie-neutrale vergaderlocatie (bouw 2018) direct gelegen aan het water. Er bevinden zich drie schakelbare vergaderzalen op de begane grond (Dobbe, Krite & Pôle) en twee vaste zalen op de eerste verdieping (Boppeslach en It Boppelân). De prachtige ligging en de groene tuin aan het meer – waar onze skûtsjes aan de kade liggen – zorgen voor een ruimtelijke sfeer.

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten, zoals meerdere (touch) flatscreens, snelle WiFi, slimme verlichting (Hue), flip-overs en notitieblokken. Daarnaast bieden wij een groot aantal veelzijdige cateringopties aan. Denk aan koffie/thee met Friese lekkernijen (Fryske oranjekoek en dúmkes), een uitstekende huisgemaakte lunch van biologische streekproducten, een uitgebreid diner of bijvoorbeeld een afsluitende borrel. ’s Winters lekker warm bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open.

Heisessie met overnachting in een villa of hotel

Er zijn in de directe omgeving verschillende overnachtingsmogelijkheden:

Voor groepen tot tien personen bevindt zich naast de vergader- en trainingslocatie een luxe accommodatie met vijf tweepersoonskamers, een ruime woonkamer met panorama-uitzicht over het meer en twee badkamers. Ook een sauna en een hottub mogen niet ontbreken. Voor grotere groepen is Hotel Princenhof in Earnewâld bijvoorbeeld uiterst geschikt. We bieden de mogelijkheid om je hier per boot te halen en te brengen, bijvoorbeeld met onze luxe E-sloep.

Heisessie op maat?

Specifieke wensen? Wij komen graag met een passend voorstel! Ook adviseren wij graag over een aantal ontspannings- of teambuildingsactiviteiten, passend bij jullie programma. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor het organiseren van een heisessie door te spreken of reserveer het complete vergaderarrangement hieronder.

Ontdek de mogelijkheden

Programma

Van

Tot

Activiteit
09:00

17:00

Huur van een middelgrote vergaderruimte (8 uur)

09:00

17:00

Onbeperkt koffie/thee/water, fruit en Fryske lekkernijen (8 uurs all-in arrangement)

12:30

13:15

Luxe lunch Ûlekrite

17:30

08:30

Heen en weer vaartocht naar hotel

18:00

20:00

Diner bij restaurant Princehof (exclusief drankjes)

20:00

08:00

Overnachting bij Hotel Princenhof in Earnewald

09:00

17:00

Huur van een middelgrote vergaderruimte (8 uur)

09:00

17:00

Onbeperkt koffie/thee/water, fruit en Fryske lekkernijen (8 uurs all-in arrangement)

12:30

13:15

Luxe lunch Ûlekrite

Uitgaande van 15 personen

Offerte aanvragen