Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Sloepengame

Kraak tijdens een sloepengame de scheepskist en bezoek varend diverse sleutellocaties!

klik hier voor meer info
Ontspannen & actief
Offerte binnen 1 werkdag
zelf varen door de Alde Feanen

Sloepengame in Frieland

Kraak de scheepskist

Kraak tijdens een sloepengamet de scheepskist! De mysterieuze scheepskist zit vol geheimen en raadsels en kan alleen gekraakt worden door met je eigen sloep verschillende sleutellocaties met de sloep te bezoeken in het labyrint van Nationaal Park De Alde Feanen in het hart van Friesland.

Met de gevonden cijfercombinaties kom je stap voor stap steeds dichterbij de oplossing. Kraak jij met je team de meeste vakken of haal je de meeste bonuspunten binnen? Dan ben jij de winnaar van het spel. Een ontspannen en ontzettend leuk met sloepengame als bedrijfsuitje in Friesland.

Na afloop kun je genieten van een drankje en een hapje of een barbecue in de tuin aan het water, waar de oplossing en eventuele prijsuitreiking van de je bedrijfsuitje sloepentocht op je staat te wachten!

Sloepvaren in Friesland combineren

Sloepvaren in Friesland kunt u ook goed combineren met vergaderenzeilen of een andere outdooractiviteit. U maakt een keuze uit een van de vele activiteiten, zoals een zeiltocht met een authentiek skûtsje, een toertocht met een e-chopperse of een bezoek aan onze Escape Rooms. Onze unieke locatie in Friesland is gelegen aan het water midden in natuurpark Nationaal Park De Alde Feanen. Genoeg te doen dus!

Uw bedrijfsuitje Friesland bij Annage Skûtsjesilen & Events

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje in Friesland voor kleine en grote groepen. Sloepvaren met een sloepentocht kan hierbij niet ontbreken. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw bedrijfsuitje Friesland Sloepentocht laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en zelf kan genieten van uw dag op of rond het Friese water. Wij verzorgen het teamuitje van ontvangst tot en met het diner.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

De meest geboekte bedrijfsuitjes in Friesland met Sloepvaren