Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Vergaderen Friesland

De groenste vergaderlocatie aan het water

vergaderen info

1,5 meter Vergaderen Friesland aan het water

Vergaderen in het groene hart van Friesland met de 1,5 meter garantie volgens de RIVM richtlijnen. Uw meeting midden in de Friese natuur. Annage biedt een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging in hartje Friesland.  Geschikt voor uw vergadering,  brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters met de geur van  kachelhout en ’s zomers van vers gemaaid gras. Annage beschikt over lichte volledig energie neutrale vergaderruimtes geschikt voor 5 t/m 30 personen in deze periode (C*) . Met uitzicht op de grote tuin van 1350 m2 en het water,  midden in Nationaal park De Alde Feanen. De benodigde middelen zoals wifi, (touch) flat screens, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Tijdens de vergadering verzorgen wij graag de huisgemaakte catering, veelal op basis van biologische streekproducten.

1,5 meter Vergaderen in Friesland aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen verse lokale Friese producten bij de koffie zoals oranjekoek,  sûkerbole en dûmkes. Naast vergaderen in onze vergaderlocatie  aan het water kunt u er ook voor kiezen om uw meeting aan boord van ons luxe skutsje de Otter te houden. Een hele dag zeilen in hartje Friesland, u bepaald zelf wanneer, waar en hoelang u wilt vergaderen.

1,5 meter Vergaderen in combinatie met Friese activiteiten

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een informele zeiltocht of outdooractiviteit naar keuze? Dan kunt u bijvoorbeeld in de ochtend  vergaderen of een presentatie geven in een van de vergaderruimten aan het water. Na de lunch kunt u de middag ontspannen genieten van een skûtsjetocht of een GPS wandel/fietstocht door één van de mooiste gebieden van Friesland, Nationaal Park De Alde Feanen. Expeditie Robinson is een zeer geschikte activiteit voor teambuilding.

1,5 meter Vergaderen Friesland & overnachten

Op loopafstand van onze vergaderlocatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we u kunnen aanbieden. We informeren u graag over de mogelijkheden. Kies voor een  hotel- of Bungalow-overnachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten.

1,5 meter Vergaderen op 20 min. van Leeuwarden en Drachten

Helemaal weg van de bewoonde wereld en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland. Ook Groningen is op nog geen 35 minuten rijden.  Annage beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel om te vergaderen in Friesland. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Vergaderen Friesland.
Friesland Nationaal Park De Alde Feanen
lunch bij Annage Friesland