Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Vergaderen Friesland

De groenste vergaderlocatie van Friesland aan het water

Bekijk onze arrangementen
Vergaderen in Hartje Friesland
1,5 meter garantie volgens RIVM
425m2 aan binnenruimtes

1,5 meter Vergaderen Friesland aan het water

Vergaderen in het groene hart van Friesland met de 1,5 meter garantie volgens de RIVM richtlijnen. Uw meeting midden in de Friese natuur. Annage biedt een unieke vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging in hartje Friesland.  Geschikt voor uw online vergaderingbrainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters met de geur van  kachelhout en ’s zomers van vers gemaaid gras. Annage beschikt over lichte volledig energie neutrale vergaderruimtes geschikt voor 2 t/m 30 personen in deze periode (C*) . Met uitzicht op de grote tuin van 1350 m2 en het water,  midden in Nationaal park De Alde Feanen. De benodigde middelen zoals wifi, (touch) flat screens, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Tijdens de vergadering verzorgen wij graag de huisgemaakte catering, veelal op basis van biologische streekproducten.

Vergaderen in Friesland aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen verse lokale Friese producten bij de koffie zoals oranjekoek,  sûkerbole en dûmkes. Naast vergaderen in onze vergaderlocatie aan het water kunt u er ook voor kiezen om uw 1,5 meter meeting in onze vakantiewoning te houden. Een ruimte met volledige privacy. Eten en drinken zal op een aangepaste wijze worden aangeboden. Alle 1,5 meter richtlijnen en maatregelen zullen vooraf, en tijdens de 1,5 meter vergadering of eventuele activiteit uitvoerig worden gecommuniceerd. In de hal dient u een corona checklist ter plekke in te vullen.

Online 1,5 meter Vergaderen in Friesland

Het beste van twee werelden. Een vergadering die tegelijkertijd op locatie in hartje Friesland én online plaatsvindt. Een kleine groep op 1,5 meter afstand offline op locatie en een grote groep participeert online mee tijdens zo’n online vergadering. Dat wil zeggen fysiek op veilige afstand van elkaar bij ons aan het water in Friesland, maar voor wie dat niet lukt is de vergadering ook online te volgen gewoon via de bekende video software van jouw bedrijf, maar dan wel verbonden met de nieuwste videoconferencing apparatuur voor levensechte gesprekken.

Voor bedrijven en instanties zijn samenkomsten tegenwoordig een stuk lastiger te plannen, met name voor noodzakelijke bijeenkomsten. Door over te stappen op online vergaderen met videoconferencing is dit verleden tijd. Een deel van de gasten kan op de 1,5 meter vergaderlocatie in hartje Friesland vergaderen en overige gasten kunnen vanaf een andere locatie online deelnemen.

1,5 meter Vergaderen in combinatie met Friese activiteiten

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een informele zeiltocht of outdooractiviteit naar keuze? Dan kunt u bijvoorbeeld in de ochtend  vergaderen of een presentatie geven in een van de vergaderruimten aan het water. Na de lunch kunt u de middag ontspannen genieten van een skûtsjetocht of een GPS wandel/fietstocht door één van de mooiste gebieden van Friesland, Nationaal Park De Alde Feanen. Expeditie Robinson is een zeer geschikte activiteit voor teambuilding.

1,5 meter Vergaderen Friesland & overnachten

Op loopafstand van onze vergaderlocatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we u kunnen aanbieden. We informeren u graag over de mogelijkheden. Kies voor een  hotel- of Bungalow-overnachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten.

1,5 meter Vergaderen op 20 min. van Leeuwarden en Drachten

Helemaal weg van de bewoonde wereld en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 35 minuten rijden.  Annage beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel om te vergaderen in Friesland. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Vergaderen Friesland.
Friesland Nationaal Park De Alde Feanen
u opstelling 1,5 m