Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen in Friesland

De groenste vergaderlocatie van Friesland aan het water

Bekijk onze arrangementen
Vergaderlocatie in Nationaal Park
425m2 aan binnenruimtes
Aan het water

Vergaderen in Friesland aan het water

Bij Annage kunt u vergaderen in het groene hart van Friesland. Deze vergaderlocatie aan het water heeft een prettige sfeer en een prachtige ligging. Het is daarom zeer geschikt voor een online vergadering, training of heisessie. Het is gelegen midden in de natuur. ‘s Winters met de geur van de houtkachel en ’s zomers ruik je het vers gemaaide gras.

Annage beschikt over ruime energieneutrale vergaderlocatie met grote ramen, hierdoor is er panorama uitzicht over het meer van het Nationaal Park De Alde Feanen. Daarnaast beschikken alle ruimtes over de modernste faciliteiten zoals supersnelle wifi, flat screens, flip-over en een geluidsinstallatie.

Huisgemaakte catering van streekproducten

Natuurlijk verzorgen wij graag lokale Friese producten bij de koffie zoals oranjekoek,  suikerbrood en Fryske dûmkes. Ook de lunch bestaat uit Friese biologische streekproducten. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Denk aan een buffet, 3-gangenmenu of barbecue aan het water.

Vergaderen Friesland samen met activiteiten

Wilt u uw bijeenkomst aanvullen met een zeiltocht of outdoor activiteit, dan kunt u bijvoorbeeld in de ochtend  vergaderen of een presentatie geven in een van de vergaderruimtes. Na de lunch kunt u de middag ontspannen genieten van een skûtsjetocht of een GPS wandel/fietstocht door één van de mooiste gebieden van Friesland, Nationaal Park De Alde Feanen. Expeditie Robinson is een zeer geschikte activiteit voor teambuilding.

Vergaderen Friesland & overnachten

Op loopafstand van onze vergaderlocatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Kies voor een  hotel- of Bungalow-overnachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor. Alle locaties zijn op niet meer dan 20 minuten rijden.

Meer weten?

Bekijk de ervaringen van onze gasten over het vergaderen in Friesland om u te laten overtuigen. Of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

hybride-vergaderruimte-annage
vergaderen Friesland

vergaderen Friesland arrangementen

Ervaringen vergaderen Friesland

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • Friesland Campina

    Friesland Campina
    Een verborgen parel, deze locatie. Het liefst houden wij deze geheim. Heerlijk aan het water kunnen vergaderen met ons team. We komen zeker terug
  • IVN Natuureducatie

    IVN Natuureducatie
    Bedankt voor de goede verzorging, het was oprecht fijn om RIVM-conform weer eens met elkaar te kunnen overleggen. Fijne ruimte, goede akoestiek en ook audiovisuele […]