Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen in Friesland

De groenste vergaderlocatie van Friesland aan het water

Bekijk onze arrangementen
Vergaderlocatie in Nationaal Park
5 vergaderzalen
in hartje Friesland

Vergaderen in Friesland aan het water

Bij Annage kunt u vergaderen in het groene hart van de provincie Friesland. Deze vergaderlocatie aan het water heeft een prettige sfeer en een prachtige ligging. Het is daarom zeer geschikt voor een online vergadering, training of heisessie. Het is gelegen midden in het hart van Friesland in Nationaal park de Alde Feanen. ‘s Winters met de geur van de houtkachel en ’s zomers ruik je het vers gemaaide gras.

Annage beschikt over ruime energieneutrale vergaderlocatie met grote ramen, hierdoor is er panorama uitzicht over het meer van dit mooiste Nationaal Park van Friesland. Daarnaast beschikken alle ruimtes over de modernste faciliteiten zoals supersnelle wifi, flat screens, flip-over en een geluidsinstallatie.

Huisgemaakte catering van streekproducten

Natuurlijk verzorgen wij graag lokale Friese producten bij de koffie zoals oranjekoek,  suikerbrood en Fryske dûmkes. Ook de lunch bestaat uit verser biologische producten, veelal uit de regio. Wij verzorgen de vergaderdag van ontvangst tot en met het diner. Denk aan een buffet, 3-gangenmenu of barbecue aan het water.

Vergaderen Friesland samen met activiteiten

Wilt u uw vergadering of bijeenkomst aanvullen met een zeiltocht of outdoor activiteit, dan kunt u bijvoorbeeld in de ochtend  vergaderen of een presentatie geven in een van de vergaderruimtes. Na de lunch kunt u de middag ontspannen genieten van een skûtsjetocht of een GPS wandel/fietstocht door één van de mooiste gebieden van Friesland, Nationaal Park De Alde Feanen. Expeditie Robinson is bijvoorbeeld een zeer geschikte activiteit voor teambuilding.

Vergaderen Friesland & overnachten

Op loopafstand van onze vergader locatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden. Kies voor een  hotel- of Bungalow-overnachting of voor een luxe Water Villa  (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen in Eernewoude bij Hotel Princenhof (met de boot) of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor. Alle locaties zijn op niet meer dan 20 minuten rijden.

Meer weten?

Bekijk de ervaringen van onze gasten over het vergaderen in Friesland om u te laten overtuigen. Of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

hybride-vergaderruimte-annage
vergaderen Friesland

vergaderen Friesland arrangementen

Ervaringen vergaderen Friesland

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • Friesland Campina

    Friesland Campina
    Een verborgen parel, deze locatie. Het liefst houden wij deze geheim. Heerlijk aan het water kunnen vergaderen met ons team. We komen zeker terug
  • IVN Natuureducatie

    IVN Natuureducatie
    Bedankt voor de goede verzorging, het was oprecht fijn om RIVM-conform weer eens met elkaar te kunnen overleggen. Fijne ruimte, goede akoestiek en ook audiovisuele […]