Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen aan het water

Vergaderen en trainen in Nationaal Park De Alde Feanen

Bekijk onze arrangementen
Energieneutraal
Aan het water
5 vergaderzalen
Vergaderen bij Annage
Welkom bij Annage, dé perfecte locatie om te vergaderen in het hart van Friesland. Omgeven door de serene schoonheid van Nationaal Park De Alde Feanen biedt Annage, op een steenworp afstand van Leeuwarden, een unieke setting voor zakelijke bijeenkomsten. Onze vergaderfaciliteiten combineren modern comfort met de rustgevende sfeer van de Friese natuur, waardoor elke vergadering bij Annage een productieve én inspirerende ervaring wordt. Of je nu op zoek bent naar een vergaderlocatie in Friesland voor een kleine brainstormsessie of een grootschalige presentatie, Annage heeft de ruimte en flexibiliteit om aan al jouw zakelijke behoeften te voldoen. Onze professionele voorzieningen, gecombineerd met de prachtige omgeving, zorgen voor een unieke vergaderervaring die je nergens anders vindt. Bij Annage geloven we in de kracht van een inspirerende omgeving. Daarom hebben we onze vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden zo ingericht dat het niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan creativiteit en effectiviteit. Onze vriendelijke en attente service, in combinatie met de natuurlijke charme van Earnewâld, maakt Annage dé bestemming voor vergaderingen in Friesland. Ontsnap aan de gebruikelijke vergaderlocaties en kies voor Annage in Earnewâld, waar zakelijke doelen samenkomen met de rust van de natuur. Boek vandaag nog jouw vergaderlocatie bij Annage in Friesland en ervaar het verschil.
Vergaderfaciliteiten Annage
Bij Annage in Earnewâld kun je in alle rust vergaderen en trainen in een splinternieuwe energie-neutrale vergaderlocatie direct gelegen aan het water. Er bevinden zich drie schakelbare vergaderzalen op de begane grond en twee vaste zalen op de eerste verdieping. De vergaderruimtes kunnen gekoppeld worden en zijn daardoor geschikt vanaf 2 tot 150 personen. De prachtige ligging en de groene tuin aan het meer – waar onze skûtsjes aan de kade liggen – zorgen daarnaast voor een ruimtelijke sfeer. De ruimtes zijn bovendien voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten. Daarnaast bieden wij ook een groot aantal veelzijdige cateringopties aan. Denk hierbij aan koffie/thee met Friese lekkernijen, een uitstekende huisgemaakte lunch, een uitgebreid diner of bijvoorbeeld een afsluitende borrel. ’s Winters lekker warm bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open. Kortom, een groene vergaderlocatie in hartje Friesland waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd. Annage Vergaderen & Trainen is daarmee uiterst geschikt voor een vergadering, heisessie met overnachting, workshop, teamtraining of presentatie.
Vergaderen in Friesland
Friesland, gelegen in het noorden van Nederland, is een provincie die bekend staat om zijn rijke cultuur, unieke tradities en adembenemende landschappen. De hoofdstad van Friesland is Leeuwarden, een historische stad met een indrukwekkende geschiedenis en moderne charme. Leeuwarden, uitgeroepen tot de Culturele Hoofdstad van Europa in 2018, heeft sindsdien veel aandacht getrokken. De stad biedt een mix van historische architectuur en eigentijdse voorzieningen. Het historische stadscentrum is bezaaid met grachten, middeleeuwse gebouwen en gezellige pleinen. De beroemde Oldehove, een scheve kerktoren die dateert uit de 16e eeuw, is een van de iconische bezienswaardigheden. Friesland staat ook bekend om zijn waterrijke omgeving, met talloze meren en kanalen die uitnodigen tot watersportactiviteiten zoals zeilen en varen. Het Nationaal Park De Alde Feanen, een uitgestrekt natuurgebied, biedt een thuis voor diverse flora en fauna en is een paradijs voor natuurliefhebbers. De Friezen hechten veel waarde aan hun taal, het Fries, dat een officiële status naast het Nederlands heeft.
De provincie is doordrenkt van folklore, met jaarlijkse evenementen zoals het Skûtsjesilen (zeilwedstrijd met historische vrachtschepen) en het beroemde Elfstedentocht (schaatstocht langs elf steden), die wereldwijd bekendheid genieten. Voor bezoekers die houden van lokale lekkernijen, biedt Friesland een scala aan culinaire hoogstandjes, waaronder Fryske dúmkes (typische Friese koekjes) en suikerbrood. De regio staat ook bekend om zijn zuivelproducten, waaronder de beroemde Friese Nagelkaas. Kortom, Friesland en Leeuwarden zijn niet alleen een trekpleister voor geschiedenis- en natuurliefhebbers, maar bieden ook een unieke culturele ervaring. Of je nu geniet van de rustige waterwegen, de levendige stadscentra of de lokale lekkernijen, Friesland laat een blijvende indruk achter op iedereen die deze veelzijdige provincie bezoekt.
Vergaderen in Nationaal Park De Alde Feanen
Nationaal Park De Alde Feanen, gelegen in Friesland, Nederland, is een natuurlijke schat die liefhebbers van flora en fauna betovert. Dit uitgestrekte natuurgebied, dat zich over ruim 4.000 hectare uitstrekt, omvat een intrigerend mozaïek van meren, veenplassen, rietvelden, en graslanden. Het park staat bekend om zijn biodiversiteit en is de thuisbasis van talloze planten- en diersoorten, waaronder zeldzame vogels zoals de roerdomp en de purperreiger. Wat Nationaal Park De Alde Feanen uniek maakt, is het samenspel van water en land. Het gebied is een paradijs voor watersportliefhebbers, met talloze kanoroutes en vaarten die het mogelijk maken om de prachtige omgeving vanaf het water te verkennen. Daarnaast herbergt het park verschillende wandel- en fietspaden die natuurliefhebbers in staat stellen om de diversiteit van het landschap te ervaren. De Alde Feanen speelt ook een cruciale rol in het behoud van bedreigde plantensoorten, zoals de zonnedauw en de veenpluis. Het park biedt een natuurlijke habitat voor vele soorten libellen, vlinders en amfibieën, waardoor het een waardevolle locatie is voor ecologisch onderzoek en natuurbescherming.
Voor bezoekers die op zoek zijn naar rust en stilte, is Nationaal Park De Alde Feanen een oase van sereniteit. Met observatiehutten verspreid over het gebied kunnen vogelliefhebbers genieten van het observeren van verschillende soorten in hun natuurlijke omgeving. De Alde Feanen is niet alleen een toevluchtsoord voor de natuur, maar ook voor mensen die willen ontsnappen aan het drukke stadsleven. Met educatieve programma’s, excursies en activiteiten biedt het park een unieke gelegenheid om de waarde van biodiversiteit te begrijpen en te waarderen. In het kort, Nationaal Park De Alde Feanen is een schitterend stukje natuur dat zowel natuurliefhebbers als avonturiers aantrekt. Het is een perfecte bestemming voor een ontspannen dag in de natuur, doordrenkt met de charme van Friesland.