Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

De escape room in een koffer

Kraak de code en bemachtig de formule van het levensreddende vaccin!

Bekijk het arrangement
Indooractiviteit
Teambuilding
Binnen of in de tuin aan het water
Coronaproof*

De escape room in een koffer!

Multinational Apotech heeft in de race van het ontwikkelen van een vaccin de geheime formule van het concurrentiebedrijf Pharmize weten te bemachtigen. Pharmize is al sinds de oprichting van Apotech een grote concurrent en heeft meerdere malen ontwikkelde vaccins van Apotech gestolen. Deze keer laat het management van Apotech zich niet uit het veld slaan en wil als eerste het vaccin op de markt brengen.

De geheime formule zit in een zwaar beveiligde koffer. Er moeten meerdere sloten gekraakt worden, voordat Apotech bij het vaccin kan komen. Kraak jij zo snel mogelijk de koffer en gaan jullie er met de roem vandoor? Je hebt 60 minuten de tijd!

Er zijn 2 verschillende escape koffers, te gebruiken van 2 tot 6 personen per koffer. Tijdsduur van introductie tot eind: 1,5 uur.

De Escape Case speel je samen met je collega’s, vrienden of familie. Deze mobiele Escape Room is zeer geschikt als teambuilding bij een vergadering, teamtraining of gewoon voor de fun. Voor binnen bij de houtkachel of buiten in de tuin aan het water.

Escape_case
escape-case

Bekijk de mogelijkheden

Programma

  • uitleg Escape Case
  • start van de tijd
  • hopelijk na het kraken van de koffer een drankje op de overwinning!

Bekijk overzicht