Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Sloepvaren en wijnproeven

Een middag sloep varen en wijnproeven met collega’s, vrienden of familie in Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Onder het genot van de lekkerste wijnen geselecteerd en begeleidt door Vinoloog en ervaren schipper Hens Jansen.

Varen in een splinternieuwe (2023) volledig elektrische grote luxe sloep, door het Nationaal Park de Alde Feanen, dit betekent Fluisterstil varen door het labyrint van slootjes, meren en vaarten van dit unieke Nationaal Park. 

Wijnproeverij aan boord

Wijn proef je niet alleen, je kijkt, je walst, ruikt en beoordeelt het Proeven, slurpen en zelf kauwen mag. Doorslikken of uitspugen in de puts emmer, hierdoor ontdek je de aroma’s, de tannine van de wijnen en ontdek de balans tussen zoetheid, zuurgraad, alcohol en de body. Onder deskundige begeleiding van Hens Jansen, leer je de smaken proeven die je hebt geroken, hoe is de afdronk? Met welke woorden beoordeel je wat van de wijn vindt, met uiteindelijk twee keuzes: Drink je hem op, of laat je hem liever staan? Samen met passende borrelgarnituur aan boord, heb je 1,5 uur lang een rondreis in de wereld van wijnen met het uitzicht van rietlanden en petgaten in met mooiste vaargebied van Friesland .

Min: 10 pers
Max: 15 pers
Wijnen: 1x aperitief 3x wit, 2x rood en 1x dessertwijn
Duur: 1,5 vaartocht, optioneel aansluitend bbq of buffet op locatie
Leeftijd : >18 jaar

Deze activiteit is geschikt voor familiesbedrijven en vriendengroepen.

Georganiseerd in samenwerking met vinoloog Hens Jansen. Wijnproeven aan boord, maar bij slecht weer kan de proeverij ook binnen bij Annage worden georganiseerd.

Let op, na deze activiteit kun je niet actief aan het verkeer deelnemen.

Bekijk de mogelijkheden

Programma

Van

Tot

Activiteit
15:30

16:00

Koffie en thee (2x).

16:00

17:30

Wijnproeverij aan boord van splinternieuwe sloep.

16:00

17:30

Slecht weer regeling.

16:00

17:30

Koude borrelgarnituur

*uitgaande van 15 personen

Offerte aanvragen