Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Heisessie Friesland

Met uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen

Klik hier voor meer info
Uitzicht op het water
Nationaal Park Alde Feanen
Energie neutrale ruimtes
Met de boot naar het hotel

Heisessie in Friesland aan het water

De groenste locatie voor een heisessie in Friesland. Namelijk met uitzicht op het water midden in een Nationaal Park. Annage beschikt over een energie neutrale vergaderlocatie met een fijne sfeer en prachtige ligging. Daarom uitstekend geschikt voor een heisessie met overnachting, vergadering, brainstormsessie, of teamtraining in Friesland. In de winter bij de open haard en in de zomer met de terrasdeuren wagenwijd open. Kortom een toplocatie midden in de natuur.

Faciliteiten Heisessie Friesland

Annage beschikt over mooie lichte vergaderruimtes voor een heisessie van 5 personen, die uit te breiden zijn tot heisessies van 120 personen. Met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Alle middelen zoals wifi, mobiele flats screens, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

Vergaderen aan het water maakt hongerig! Daarom verzorgen wij graag heerlijke en echte Friese lekkernijen bij de koffie. En een eigen huisgemaakte lunch met streekproducten voor bij de heisessie. In de zomer lunchen en borrelen in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel.

Heisessie met overnachting in Friesland

Op loop en vaarafstand van de heisessie locatie in Friesland zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zoals hotel een hotelovernachting in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht. Wij brengen u graag met de boot naar het hotel. In Leeuwarden kunt u overnachten bij Post-Plaza in een indrukwekkend oud postkantoor. Of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten.

Heisessie Friesland & ontspannen skûtsje zeilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een ontspannen zeiltocht in het mooiste natuurgebied van Friesland? Dan kunt u in de middag na de gezamenlijke lunch genieten van een skûtsjetocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Ook de mobiele Escape Room of teambuildingsactiviteit Expeditie Robinson is zeer geschikt voor een ontspannen middag.

Heisessie Friesland op 90 minuten van de Randstad

Diep verscholen in een Nationaal Park en ver weg van de bewoonde wereld en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland.  Amsterdam is nog geen 90 minuten rijden.  Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

vergaderlocatie-friesland

Combinatie arrangementen heisessie