Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Heisessie Friesland

Met uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen

Klik hier voor meer info
Uitzicht op het water
Nationaal Park Alde Feanen
Energie neutrale ruimtes
Met de boot naar het hotel

Heisessie in Friesland aan het water

De groenste vergaderlocatie van Friesland met uitzicht op het water. Annage beschikt over een energie neutrale vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Uitstekend geschikt voor een echte Friese heisessie, vergadering, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 120 personen,  met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Alle benodigde middelen zoals wifi, mobiele flats screens, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Tijdens de vergadering verzorgen wij koffie/thee, water, sap, frisdrank.

Vergaderen aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen heerlijk Friese lekkernijen bij de koffie, heerlijke eigen lunches met streekproducten of een borrel na afloop. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel.

De vergaderlocatie van Annage is geschikt voor een vergadering, heisessie, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en ’s zomers met de tuindeuren wagenwijd open. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd.

Heisessie & overnachten in Friesland

Op loop of vaar afstand van onze locatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Er zijn hotel overnachtingen in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht waar wij u graag met de boot naartoe brengen en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten.

Een ideale locatie voor uw heisessie in Friesland
Nationaal Park De Alde Feanen-3

Heisessie Friesland & ontspannen skûtsje zeilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een ontspannen zeiltocht in het mooiste natuurgebied van Friesland? Dan kunt u in de middag na de gezamenlijke lunch genieten van een skûtsjetocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Ook de Escape Room of teambuildingsactiviteit Expeditie Robinson is zeer geschikt voor een ontspannen middag.

Heisessie Friesland op 90 minuten van de Randstad

Diep verscholen in een Nationaal Park en ver weg van de bewoonde wereld en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland.  Amsterdam is nog geen 90 minuten rijden.  Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.