Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Heisessie in Friesland

Met uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen

Klik hier voor meer info
Uitzicht op het water
Nationaal Park Alde Feanen
Energieneutrale ruimtes
Met de boot naar het hotel

Heisessie in Friesland aan het water

De groenste locatie voor een heisessie in Friesland. Namelijk met uitzicht op het water midden in een Nationaal Park. Annage beschikt over een energieneutrale vergaderlocatie met een fijne sfeer en prachtige ligging. Daarom uitstekend geschikt voor een heisessie met overnachting, vergadering, brainstormsessie, of teamtraining in Friesland. In de winter bij de open haard en in de zomer met de terrasdeuren wagenwijd open. Kortom, een toplocatie midden in de natuur.

Faciliteiten

Annage beschikt over mooie lichte vergaderruimtes voor een heisessie van 5 personen, die uit te breiden zijn tot heisessies van 120 personen. Met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Alle middelen zoals wifi, mobiele flats screens, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

Vergaderen aan het water maakt hongerig! Daarom verzorgen wij graag heerlijke en echte Friese lekkernijen bij de koffie en bijvoorbeeld een eigen huisgemaakte lunch met streekproducten voor bij de heisessie. In de zomer lunchen en borrelen in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel.

Heisessie met overnachting in Friesland

Op loop- en vaarafstand van de heisessie locatie in Friesland zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden. Zoals hotel een hotelovernachting in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht. Wij brengen u graag met de boot naar het hotel. In Leeuwarden kunt u overnachten bij Post-Plaza in een indrukwekkend oud postkantoor. Of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten.

Heisessie in Friesland & ontspannen skûtsjesilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een ontspannen zeiltocht in het mooiste natuurgebied van Friesland? Dan kunt u in de middag na de gezamenlijke lunch genieten van een skûtsjetocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Ook de mobiele Escape Room of teambuildingsactiviteit Expeditie Robinson is zeer geschikt voor een ontspannen middag.

Heisessie in Friesland op 90 minuten van de Randstad

Diep verscholen in een Nationaal Park en ver weg van de bewoonde wereld en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland. Amsterdam is nog geen 90 minuten rijden. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Waarom kiezen voor Annage?

Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een heisessie, meeting, training of vergadering in Friesland, dan is Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld een uitstekende keuze. Hier zijn enkele redenen waarom Annage de ideale plek is om een heisessie (met overnachting) te organiseren in Friesland:

Gunstige ligging midden in Friesland

Annage ligt in hartje Friesland (Earnewâld) waardoor het qua locatie en afstand perfect bereikbaar is voor een heisessie in Friesland. Kortom: minder reistijd voor de deelnemers en meer tijd voor de heisessie zelf.

Omgeven door natuur in hartje Friesland

De trainingslocatie bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving. Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland, omringd door prachtige Friese meren. Dit zorgt voor een ontspannen en inspirerende sfeer die bevorderlijk is voor productieve heisessies in Friesland.

Duurzaam en milieubewust

Annage heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het gebruik van groene energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken draagt onder andere bij aan een groene heisessie in Friesland.

Moderne vergaderfaciliteiten

De vergaderruimtes van Annage bevinden zich niet alleen centraal in Friesland, maar zijn ook modern en goed uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat je een heisessie kunt organiseren met alle benodigde voorzieningen en comfort.

Teambuilding door skûtsjesilen

Als je op zoek bent naar een unieke teambuildingsactiviteit voor bij een heisessie in Friesland, dan is skûtsjesilen bij Annage een geweldige, authentieke manier om teambanden te versterken.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw vergadering compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde heisessie. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Samengevat biedt Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld de perfecte locatie voor een heisessie in hartje Friesland. Met de gunstige ligging, groene omgeving, het duurzame aspect, de moderne voorzieningen, teambuildingsmogelijkheden, uitstekende catering en gastvrijheid is Annage dus de ideale locatie voor jouw heisessies in Friesland.

Heisessie Friesland | Arrangementen

Heisessie Friesland | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen