Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Expeditie Robinson Friesland

Kamp Noord tegen kamp Zuid!

Klik hier voor meer info

Expeditie Robinson Friesland

Expeditie Robinson, bekend van tv en nu ook Friesland te spelen in het Friese dorpje Eernewoude! Speel de proeven bekend van tv! Tactiek en strategie zijn belangrijk en toch is er één gezamenlijk doel. Samenwerken staat bij deze activiteit voorop. Alleen wanneer er goed wordt samengewerkt kunt u met uw team winnen. Sportiviteit, boerenslimheid en doorzettingsvermogen zijn belangrijk bij dit bedrijfsuitje. De verschillende spelelementen uit het tv programma zorgen voor een echte Robinson beleving. U kunt nu bij Annage ervaren hoe het is om deelnemer te zijn van Expeditie Robinson. U hoeft hiervoor niet meer naar een onbewoond eiland te gaan, maar u kunt naar het mooie Friesland bij Annage in Eernewoude komen.

Expeditie Robinson Friesland speelt u samen met uw collega’s, vrienden of familie, waarbij u in teams tegen elkaar strijdt. Deze groepsactiviteit is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familieuitje of vrijgezellenfeest in Friesland.

Expeditie Robinson Friesland combinatiearrangement

Expeditie Robinson Friesland kunt u ook goed combineren met zeilen of een leuke outdooractiviteit. U zeilt dan op één van onze skûtsjes op de Friese meren of maakt een keuze uit een van de vele activiteiten, zoals een vaartocht met een elektrische sloep, een toertocht met een Swingtrike of een andere activiteit. In overleg maken we met u een (mid)dagprogramma voor het Expeditie Robinson groepsarrangement. Wanneer de Robinson bekend is staat er een barbecue of een hapje en een drankje voor u klaar in de tuin aan het water.  Onze unieke locatie in Friesland is gelegen aan het water midden in Nationaal Park De Alde Feanen. De catering kan volledig verzorgd worden.

Expeditie Robinson Friesland arrangement in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een actief teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje zoals Expeditie Robinson voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw teamuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het Friese water. Wij verzorgen het arrangement Expeditie Robinson van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee!

Ga in echte expeditie Robinson proeven met elkaar de strijd aan!