Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

24-uurs heisessie

Vergaderen en trainen in de rust van een Nationaal Park

Bekijk het arrangement
Warm welkom bij de houtkachel
Nationaal Park De Alde Feanen
Energie neutrale ruimtes
Met de boot naar het hotel

Heisessie met overnachting

Annage is dé plek voor een groene heisessie. Je kunt hier actief en in alle rust vergaderen en trainen in een splinternieuwe energie neutrale vergaderlocatie (bouw 2018) direct gelegen aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Met uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen. Er zijn 3 schakelbare vergaderzalen geschikt van kleine en grotere  groepen. Overnachten kunt u aan de overkant van met meer waar u per boot door ons wordt gehaald of gebracht.

Tijdens COVID-19* mogelijk vanaf 5 tot 30 personen.

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten zoals meerdere (touch) flat-screens, fast Wifi, slimme verlichting (hue),  flip-over en schrijfblokken. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie/thee met Friese lekkernijen of een uitstekende huisgemaakte lunch van biologische streekproducten of diner op locatie.

Overnachten in hotel of villa aan het water

Er zijn in de directe omgeving verschillende overnachtingsmogelijkheden:

inpandig bevindt zich een luxe accommodatie met 5 twee persoonskamers een ruime woonkamer met panorama uitzicht over het meer. 2 badkamers en een Sauna.  Voor grotere groepen brengen we u met de boot naar Hotel Princenhof, deze beschikt over 40 kamers.  Ook kunt u overnachten in 1 of meerdere vakantie bungalows direct aan het overkant van het meer.

Heisessie op maat?

Heeft u specifieke wensen? Wij komen graag met een passend voorstel! Ook adviseren wij graag over een aantal ontspanningsactiviteiten voor jullie drukke programma. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of reserveer het complete vergaderarrangement hieronder.

Vergaderlocatie Friesland
Friesland Nationaal Park De Alde Feanen

Wij bieden u het volgende

Programma

8:30
ontvangst met koffie/thee en Friese lekkernijen

9:00
start training of vergadering

13:00
biologische lunch van streekproducten met uitzicht op het water

17:00
hapje en drankje in de tuin of bij de houtkachel van Annage

18:00
diner

20:00
korte vaartocht naar hotel aan de overkant van het meer

8:30
vervolg training/vergadering na boottocht

Bekijk overzicht