Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Heisessie met overnachting

Midden in een Nationaal Park, dat is dé plek voor een groene heisessie

Bekijk het arrangement
Warm welkom bij de houtkachel
Nationaal Park De Alde Feanen
Energieneutrale ruimtes
Met de boot naar het hotel

Heisessie met overnachting

Midden in een Nationaal Park, dat is dé plek voor een groene heisessie. Je kunt hier actief en in alle rust vergaderen en trainen in een splinternieuwe energie neutrale vergaderlocatie (bouw 2018) direct gelegen aan het water met een ruimtelijke sfeer en een prachtige ligging. Met uitzicht op de tuin en het meer waar de skûtsjes aan de kade liggen. Er zijn 3 schakelbare vergaderzalen en 2 vaste zalen waaronder hybride vergadermogelijkheden. Overnachten kunt u aan de overkant van met meer waar u per boot door  wordt gehaald of gebracht.

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten zoals meerdere (touch) flat-screens, fast Wifi, slimme verlichting (hue), flip-over en notitieblokken. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie/thee met Friese lekkernijen of een uitstekende huisgemaakte lunch van biologische streekproducten of diner op locatie.

Overnachten in hotel of villa aan het water

Er zijn in de directe omgeving verschillende overnachtingsmogelijkheden:

Voor groepen tot 10 personen bevindt zich naast de vergader- en trainingslocatie een luxe accommodatie met 5 twee persoonskamers een ruime woonkamer met panorama uitzicht over het meer. 2 badkamers en een Sauna. Voor grotere groepen brengen we u met de boot naar Hotel Princenhof, deze beschikt over 40 kamers. Ook kunt u overnachten in 1 of meerdere vakantie bungalows direct aan het overkant van het meer.

Heisessie op maat?

Specifieke wensen? Wij komen graag met een passend voorstel! Ook adviseren wij graag over een aantal ontspanningsactiviteiten voor jullie inspannende programma. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken of reserveer het complete vergaderarrangement hieronder.

Vergaderlocatie Friesland

Ontdek de mogelijkheden

Programma

8:30
ontvangst met koffie/thee en Friese lekkernijen

9:00
start training of vergadering

13:00
biologische lunch van streekproducten met uitzicht op het water

16:00
hapje en drankje in de tuin of bij de houtkachel van Annage

18:00
diner bij de houtkachel of in de tuin aan het water

20:00
korte vaartocht naar hotel aan de overkant van het meer

8:30
vervolg training/vergadering na boottocht

Bekijk overzicht