Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Van denken naar doen

Een dagdeel vergaderen met een teamactiviteit naar keuze

Dagdeel vergaderen met activiteit
Teambuilding
Midden in de natuur

Dagdeel vergaderen met activiteit

Eerst een dagdeel vergaderen in de splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie direct gelegen aan het water met daarna een activiteit naar keuze!

Vergader in alle rust een dag(deel) in onze nieuwe energie-neutrale vergaderlocatie direct gelegen aan het water. Er bevinden zich drie schakelbare vergaderzalen op de begane grond (Dobbe, Krite & Pôle) en twee vaste zalen op de eerste verdieping (Boppeslach en It Boppelân). De vergaderruimtes kunnen gekoppeld worden en zijn daardoor geschikt vanaf 2 tot 150 personen. De prachtige ligging en de groene tuin aan het meer – waar onze skûtsjes aan de kade liggen – zorgen daarnaast voor een ruimtelijke sfeer.

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten, zoals meerdere (touch) flatscreens, snelle WiFi, slimme verlichting (Hue), flip-overs en notitieblokken. Daarnaast bieden wij ook een groot aantal veelzijdige cateringopties aan. Denk hierbij aan koffie/thee met Friese lekkernijen (Fryske oranjekoek en Dúmkes), een uitstekende huisgemaakte lunch van biologische streekproducten, een uitgebreid diner of bijvoorbeeld een afsluitende borrel. ’s Winters lekker warm bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open.

Maak een lunchvaart!
Tip: Maak in combinatie met een dag(deel) vergaderen een korte lunch-vaartocht in onze luxe e-sloep. Geniet aan boord van onze comfortabele sloep van een smaakvolle lunch, omringd door het rustgevende landschap van water en groen. Laat de drukte achter je en proef de sereniteit terwijl je door de smalle slootjes en over de wijde meren van dit unieke vaargebied vaart. Daar waar genieten en natuur elkaar ontmoeten! Inclusief of exclusief schipper te boeken. Meer informatie vind je hier.

Dagdeel vergaderen op maat
Specifieke wensen? Wij komen graag met een passend voorstel! Ook adviseren wij graag over een aantal ontspannings- of teambuildingsactiviteiten, passend bij jullie programma. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor het organiseren van een vergadersessie door te spreken of reserveer het complete vergaderarrangement hieronder.

Dagdeel vergaderen met activiteit

Voorbeeldarrangement

Programma

Van

Tot

Activiteit
09:00

13:00

Huur van een middelgrote vergaderruimte (4 uur)

09:00

13:00

Onbeperkt koffie/thee/water, Fryske lekkernijen (4 uurs all-in arrangement)

13:00

14:00

Luxe lunch Ûlekrite

14:00

17:00

3 uur zeilen op een skûtsje

14:00

17:00

Een koelbox met fris, water, sappen en bier (2x)

14:00

17:00

Slecht weer regeling

17:00

18:00

Warme hapjes en koude drankjes

Uitgaande van 20 personen

Offerte aanvragen