Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Van denken naar doen

Een dagdeel vergaderen met een teamactiviteit naar keuze

Dagdeel vergaderen met activiteit
Teambuilding
Midden in de natuur

Dagdeel vergaderen met activiteit

Eerst een dagdeel vergaderen in de splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie direct gelegen aan het water met daarna een activiteit naar keuze!

Bij Annage in Earnewâld kunt je in alle rust vergaderen en trainen op een duurzame vergaderlocatie (bouw 2018) direct gelegen aan het water. Er bevinden zich drie schakelbare vergaderzalen op de begane grond (Dobbe, Krite & Pôle) en twee vaste zalen op de eerste verdieping (Boppeslach en It Boppelân). De vergaderruimtes kunnen gekoppeld worden en zijn daardoor geschikt vanaf 2 tot 150 personen. De prachtige ligging en de groene tuin aan het meer – waar onze skûtsjes aan de kade liggen – zorgen daarnaast voor een ruimtelijke sfeer.

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten, zoals meerdere (touch) flatscreens, snelle WiFi, slimme verlichting (Hue), flip-overs en notitieblokken. Daarnaast bieden wij ook een groot aantal veelzijdige cateringopties aan. Denk hierbij aan koffie/thee met Friese lekkernijen (Fryske oranjekoek en Dúmkes), een uitstekende huisgemaakte lunch van biologische streekproducten, een uitgebreid diner of bijvoorbeeld een afsluitende borrel. ’s Winters lekker warm bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open.

Een dagdeel vergaderen is bij ons ideaal te combineren met een activiteit. Zo is er keuze uit skûtsjesilen door Nationaal Park De Alde Feanen, Expeditie Robinson of bijvoorbeeld de Escape sloepengame. Om het gemakkelijk te maken hebben wij hieronder alvast de meest populaire teamactiviteiten neergezet. Bij terugkomst staan er warme hapjes en koude drankjes voor jullie klaar in de tuin.

Dagdeel vergaderen met teamactiviteit op maat

Specifieke wensen? Wij komen graag met een passend voorstel! Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden voor het organiseren van een dagdeel vergaderen + teamactiviteit door te spreken of reserveer het complete vergaderarrangement hieronder.

Dagdeel vergaderen met activiteit

Ontdek de mogelijkheden

Programma

Van

Tot

Activiteit
09:00

13:00

Huur van een middelgrote vergaderruimte (4 uur)

09:00

13:00

Onbeperkt koffie/thee/water, Fryske lekkernijen (4 uurs all-in arrangement)

13:00

14:00

Luxe lunch Ûlekrite

14:00

17:00

3 uur zeilen op een skûtsje

14:00

17:00

Een koelbox met fris, water, sappen en bier (2x)

14:00

17:00

Slecht weer regeling

17:00

18:00

Warme hapjes en koude drankjes

Uitgaande van 20 personen

Offerte aanvragen