Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Friesland E-sloepvaren

Een ontspannen bedrijfsuitje in Friesland. Een middag zelf e-sloep varen in Nationaal Park De Alde Feanen

klik hier voor meer info
Duurzaam bedrijfsuitje
Genieten van de natuur
Handige slechtweer- en annuleringsverzekering

E-sloepvaren door Nationaal Park De Alde Feanen

Een ontspannen Bedrijfsuitje Friesland e-Sloepvaren. Een middag zelf e-sloep varen met collega’s of familie in Nationaal Park De Alde Feanen onder het genot van een hapje en een drankje. U stapt aan boord in één van de luxe elektrische sloepen en vaart zelf met behulp van de VaarApp  een prachtige route door het labyrint van slootjes, meren en kanalen in dit unieke park. Na afloop kunt u genieten van een drankje en een hapje of eventueel een barbecue in de tuin aan het water.

Bedrijfsuitje Friesland Duurzaam Sloepvaren

Wanneer u met de elektrische sloep vaart, maakt u tegelijkertijd ook een bewuste keuze met betrekking tot het milieu! Een elektrische e-Sloepvaren in Friesland is veel minder belastend voor het milieu, u verbrandt namelijk geen schadelijke brandstoffen. Maar u kunt e-sloepvaren als bedrijfsuitje op elektriciteit. De sloepen zijn voorzien van een kap en kussens. Eernewoude ligt slechts op 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden en Drachten.

e-Sloepvaren Friesland Combinatiearrangement

Bedrijfsuitje e-Sloepvaren in Friesland kunt u ook goed combineren met vergaderenzeilen of een andere activiteit. U maakt een keuze uit een van de vele activiteiten, zoals een zeiltocht met een authentiek skûtsje, een toertocht met een e-Swingtrike of Escape Case.

Bedrijfsuitje met elektrische sloep in Friesland

De meest geboekte e-sloepvaren bedrijfsuitjes