Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Leeuwarden

Vergaderen aan het water op nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden

Bekijk onze arrangementen
Energieneutraal
Vlakbij Leeuwarden
Midden in de natuur
1,5 meter proof

Vergaderlocatie Leeuwarden aan het water

Een duurzame vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden op nog geen 15 minuten rijden vanaf het centrum.  Je kan hier vergaderen midden in een Nationaal Park. Er zijn 5 verschillende zalen allemaal met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Een locatie direct gelegen aan het water, met uitzicht op de skutsje die aan de kade liggen.

Duurzame Vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden

Deze vergaderlocatie Annage is geschikt voor uw duurzame vergadering, teamtraining of presentatie in de buurt van Leeuwarden. Want we beschikken over een energie neutrale vergaderlocatie geschikt van 5 tot en met 30  personen (corona proof (C*). Met uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen vlakbij Leeuwarden. Fast wifi, flat screens en audio zijn standaard aanwezig.

Met huisgemaakte lunch of diner

Tijdens de vergadering verzorgen wij graag onze huisgemaakte lunch met biologische producten uit Leeuwarden en omstreken. In de zomer kan dit in onze prachtige tuin aan het water. In de winter kan dit binnen bij de houtkachel. Wilt u ook graag een diner? Dan kunt u in de zomer genieten van een barbecue en in de winter van een buffet op onze vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden.

1,5 meter vergaderlocatie Leeuwarden

De vergaderlocatie is volledig aangepast op 1,5 meter. Want nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen! Eén van die nieuwe oplossingen is Hybride vergaderen. Een meeting die tegelijkertijd op locatie én online plaatsvindt.  Hierdoor is het mogelijk dit voor grotere groepen te kunnen organiseren. Op onze vergaderlocatie kunnen niet meer dan 30 gasten worden ontvangen. Online kunnen er een onbeperkt aantal aan de meeting deelnemen.

Vergader arrangementen

Een energieneutrale vergaderlocatie aan het water vlakbij Leeuwarden

Vergaderlocatie Leeuwarden & Skûtsjesilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een ontspannende zeiltocht vlakbij Leeuwarden? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen in een van de 4 vergaderruimtes aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke huisgemaakte lunch in de middag genieten van een skûtsjetocht of een outdooractiviteit naar keuze. Zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op Swingtrikes of een teamtraining in de vorm van Expeditie Robinson.

Meer weten?

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.