Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Leeuwarden

Vergaderen aan het water op nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden

Bekijk onze arrangementen
Energieneutraal
Vlakbij Leeuwarden
Midden in de natuur

Vergaderlocatie Leeuwarden aan het water

Een duurzame vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden op nog geen 15 minuten rijden vanaf het centrum met 100 gratis parkeerplekken.  Je kunt hier in alle rust vergaderen midden in een Nationaal Park. Er zijn 5 verschillende vergaderzalen met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Want de locatie is direct gelegen aan het water en met uitzicht op de skûtsjes die aan de kade liggen.

Duurzame vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden

De vergaderlocatie Annage is geschikt voor duurzame vergaderingen, teamtraining of presentaties in de buurt van Leeuwarden. Want we beschikken over een energie neutrale vergaderlocatie geschikt van 5 tot en met 110 personen op 15 minuten vanaf Leeuwarden. Met uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen. De moderne benodigdheden als glasvezel wifi, (touch) presentatieschermen, slimme verlichting en duurzaamheidslabel zijn aanwezig.

Met huisgemaakte lunch of diner

Tijdens de vergadering verzorgen wij graag onze huisgemaakte lunch met biologische producten uit Leeuwarden en omstreken. In de zomer kan dit in onze prachtige tuin aan het water. In de winter heerlijk warm bij de houtkachel. Wilt u ook graag een diner? Dan kunt u in de zomer genieten van een barbecue aan het water en in de winter van een buffet op onze vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden.

Vergader arrangementen

Een energieneutrale vergaderlocatie aan het water vlakbij Leeuwarden

Vergaderlocatie Leeuwarden & Skûtsjesilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een ontspannende zeiltocht vlakbij Leeuwarden? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen in een van de 4 vergaderruimtes aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke huisgemaakte lunch in de middag genieten van een skûtsjetocht of een outdooractiviteit naar keuze. Zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op Swingtrikes of een teamtraining in de vorm van Expeditie Robinson.

Meer weten?

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.