Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Leeuwarden

Op nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden

Vergaderen Leeuwarden
Energie neutraal
Vlakbij Leeuwarden
Midden in de natuur
Green Key Gold label

1,5 meter Vergaderlocatie Leeuwarden

Vergaderlocatie nabij Leeuwarden:  Annage beschikt over de groenste vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging, nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden.

1,5 meter Vergaderlocatie Leeuwarden aan het water

Vergaderlocatie Annage is geschikt voor uw vergadering, heisessie, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters bij de open haard en ’s zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over volledig energie neutrale vergaderruimtes geschikt van 5 tot en met 30  personen, corona proof (C*) .  Uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal park de Alde Feanen in Friesland vlakbij Leeuwarden. De benodigde middelen zoals wifi, een vaste beamer, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

Met huisgemaakte lunch of diner

Tijdens de vergadering verzorgen wij graag de catering veelal met biologische producten uit de regio. Met een uitgebreide lunch of een heerlijke barbecue serveren. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel. In plaats van de barbecue bieden we dan een heerlijk Fries winterbuffet aan op onze vergaderlocatie nabij Leeuwarden.

Vergaderen op het water

Naast vergaderen op onze vergaderlocatie aan het water kunt u er ook voor kiezen om uw meeting aan boord van ons luxe skûtsje de Otter te houden. Een hele dag zeilen vlakbij Leeuwarden, u bepaald zelf wanneer, waar  en hoelang u wilt vergaderen.

1,5 m vergaderlocatie Leeuwarden: Hybride vergaderen

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Een meeting die tegelijkertijd op locatie én online plaatsvindt. Een deel van de gasten wordt op onze locatie op 1,5 meter afstand ontvangen in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen 10 minuten vanaf Leeuwarden en een deel neemt vanaf een andere locatie online deel. Door gebruik van een slimme camera en professionele audio zijn slecht verstaanbare sprekers en achtergrondgeluiden verleden tijd. Het beeld en geluid komen van dezelfde plaats – en nooit van achteren – zodat de gesprekken natuurlijker en levensechter aanvoelen. Wilt u hier meer over weten? Neem dan gerust contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339.

Vergader arrangementen

Vergaderlocatie Leeuwarden & Skûtsjesilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een informele zeiltocht vlakbij Leeuwarden? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen of een presentatie te geven in een van de vergaderruimte aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch de middag genieten van een skûtsjetocht of een outdooractiviteit naar keuze, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op Swingtrikes. Ook  Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor de teambuilding.

Vergaderen & overnachten vlakbij Leeuwarden

Op loopafstand van onze vergaderaccommodatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vergaderlocatie Leeuwarden in goede handen

Helemaal weg van de bewoonde wereld en toch binnen 10 minuten te bereiken vanuit Leeuwarden.  Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.