Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Friesland

De groenste vergaderlocatie in Friesland aan het water - 1,5 meter proof -

Kies een arrangement
Energieneutraal vergaderen
15 min van Leeuwarden van Drachten
Nationaal Park De Alde Feanen
1,5 meter garantie

Vergaderlocatie in Friesland aan het water

De groenste Vergaderlocatie van Friesland met uitzicht op het meer. Veilig vergaderen kan op 1,5 meter garantie door de ruime entree, grote ruimtes en door het grote terras van 1350 m2 aan het water. De energie neutrale vergaderlocatie heeft een fijne sfeer en een centrale ligging. Namelijk in hartje Friesland. Hierdoor is Annage erg geschikt voor als vergadering Friesland, online meeting, teamtraining of presentatie.

De vergaderlocatie in hartje Friesland heeft lichte vergaderruimtes van 2 tot 30 personen (ivm coronamaatregelen) (C*).  De vergaderruimtes hebben uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen.  Alle middelen voor een vergaderlocatie in Friesland zoals wifi, mobiele flats screens, flip-overs en geluid zijn aanwezig.

Naast vergaderen op onze vergaderlocatie in Friesland aan het water kunt u er ook voor kiezen om uw meeting aan boord van ons luxe skutsje de Otter te houden. Een hele dag zeilen in hartje Friesland, u bepaald zelf wanneer, waar en hoelang u wilt vergaderen.

Vergaderen aan het water maakt hongerig! Daarom verzorgen wij graag heerlijke Friese lekkernijen bij de koffie of een eigen gemaakte lunch met streekproducten. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel.

1,5 meter vergaderlocatie in Hartje Friesland: Capaciteit per ruimte

De nieuwe vergaderlocatie (bouw 2018) heeft een ruime entree, goede ventilatie en grote tafels, waar 1,5 meter afstand tot elkaar prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze gemakkelijk zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen.

Buiten staan grote lounge tenten met zitbanken in de grote tuin van 1350 m2. Hierdoor zijn er in totaal 85 zitplaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand van elkaar.

Een top vergaderlocatie waar de inspiratie opborrelt en waardoor creatieve ideeën worden gestimuleerd.

coronamaatregelen u-opstelling 1,5 meter
Vergaderlocatie Friesland

Vergaderlocatie Friesland op 20 min. van Leeuwarden en Drachten

Een vergaderlocatie diep verscholen in de Alde Feanen en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Vergaderlocatie Friesland & skûtsje zeilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een zeiltocht in Friesland? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen in een van de vergaderruimtes. Na de gezamenlijke picknicklunch in de middag gaat u van start met een skûtsjetocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Ook Outdoor activiteiten als Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes.

Vergaderlocatie & overnachten in Friesland

Op loopafstand van onze vergaderlocatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Kies voor een  hotel- of Bungalow-overnachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen mogelijk in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook buiten bovenstaande partners.