Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Friesland

De groenste vergader locatie in Friesland aan het water

Kies een arrangement
Energieneutraal vergaderen
15 min rijden van Leeuwarden en Drachten
Nationaal Park De Alde Feanen
aan het water

Vergaderlocatie in Friesland aan het water

De groenste Vergaderlocatie van Friesland met uitzicht op het meer. De ruime entree, grote ruimtes en door het grote terras van 1350 m2 aan het water. De energie neutrale vergaderlocatie heeft een fijne sfeer en een centrale ligging. Namelijk in het groene hart van Friesland. Hierdoor is Annage erg geschikt als vergaderlocatie, online meeting, teamtraining of presentatie in Friesland.

De vergaderlocatie in hartje Friesland heeft lichte vergaderruimtes van 2 tot 110 personen. De vergaderruimtes hebben uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen.  Waar alle middelen zoals wifi, mobiele flats screens, flip-overs en geluid aanwezig zijn.

Het hoogtepunt van de vergadering in Friesland is de lunch! Daarom verzorgen wij graag heerlijke Friese lekkernijen bij de koffie of een eigen gemaakte lunch met streekproducten. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel.

vergaderlocatie in Hartje Friesland: Capaciteit per ruimte

De nieuwe vergaderlocatie (bouw 2018) heeft een ruime entree, goede ventilatie en grote tafels. Ook zijn de zalen schakelbaar, waardoor ze gemakkelijk zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 175 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen.

Buiten staan grote lounge tenten met zitbanken in de tuin van 1350 m2 aan het water. Dit maakt de vergaderlocatie in Friesland een top locatie waar de inspiratie opborrelt en waardoor creatieve ideeën worden gestimuleerd.

sloepvaren
Groene vergaderlocatie aan het water in Friesland

Vergaderlocatie Friesland op 15 min. van Leeuwarden en Drachten

Een vergaderlocatie diep verscholen in de Alde Feanen en toch binnen 15 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden. Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Vergaderlocatie Friesland & skûtsje zeilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een zeiltocht in Friesland? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen in een van de vergaderruimtes. Na de gezamenlijke picknicklunch in de middag gaat u van start met een skûtsjetocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Ook Outdoor activiteiten als Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes. Strijd met kamp Noord tegen kamp Zuid!

Vergaderlocatie & overnachten in Friesland

Op loopafstand van onze vergaderlocatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Kies voor een  hotel- of Bungalow-overnachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen mogelijk in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook buiten bovenstaande partners.