Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Friesland

De groenste vergaderlocatie aan het water - 1,5 meter proof -

Kies een arrangement
Energieneutraal vergaderen
15 min van Leeuwarden van Drachten
Nationaal Park De Alde Feanen

Vergaderlocatie Friesland aan het water

De groenste Vergaderlocatie van Friesland met uitzicht op het water. 1,5 meter garantie vanwege de ruime entree, makkelijk toegankelijke zalen en het grote 1350 m2  terras aan het water. Deze energie neutrale vergaderlocatie aan het water hebben een prettige sfeer en een prachtige ligging . Uitstekend geschikt voor een vergadering, heisessie, brainstormsessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters bij de open haard en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 30 personen (ivm coronamaatregelen)  (C*) met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Alle benodigde middelen zoals wifi, mobiele flats screens, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Tijdens de vergadering verzorgen wij koffie/thee, water, sap, frisdrank.

Naast vergaderen op onze vergaderlocatie aan het water kunt u er ook voor kiezen om uw meeting aan boord van ons luxe skutsje de Otter te houden. Een hele dag zeilen in hartje Friesland, u bepaald zelf wanneer, waar en hoelang u wilt vergaderen.

Vergaderen aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen heerlijk Friese lekkernijen bij de koffie, heerlijke eigen lunches met streekproducten of een borrel na afloop. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel.

Vergaderlocatie Friesland & skûtsje zeilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een informele zeiltocht in Friesland? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen of een presentatie te geven in een van de vergaderruimte aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch de middag genieten van een skûtsjetocht of een outdooractiviteit naar keuze, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de E-Skûters en elektrische Swingtrikes. Ook  de Escape Room of Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor de teambuilding.

Vergaderlocatie & overnachten

Op loopafstand van onze vergaderlocatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Kies voor een  hotel- of Bungalow-overnachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen mogelijk in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Allen op een rij afstand van 15 minuten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook buiten bovenstaande partners.

Vergaderlocatie Friesland op 20 min. van Leeuwarden en Drachten

Een vergaderlocatie diep verscholen in de Alde Feanen en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland.  Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.  Annage beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Friesland Nationaal Park De Alde Feanen
Vergaderlocatie Friesland