Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie in de natuur

De groenste vergaderlocatie in de natuur van Friesland

Bekijk onze arrangementen
Energieneutraal
Vlakbij Leeuwarden
In de natuur

Vergaderlocatie in de natuur

Een duurzame vergaderlocatie in de natuur vlakbij Leeuwarden op nog geen kwartier rijden vanaf het centrum met 100 gratis parkeerplekken. Je kunt hier in alle rust vergaderen midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Er zijn 5 verschillende vergaderzalen met een prettige sfeer en een prachtige ligging. De locatie is direct gelegen in de natuur en met uitzicht op de skûtsjes die aan de kade liggen.

Duurzame vergaderlocatie de natuur

Onze vergaderlocatie in de natuur is geschikt voor duurzame vergaderingen, teamtraining of presentaties in de buurt van Leeuwarden. We beschikken over een energieneutrale vergaderlocatie geschikt van 2 tot en met 150 personen op 15 minuten vanaf Leeuwarden. Met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen. De moderne benodigdheden als glasvezel wifi, (touch) presentatieschermen, slimme verlichting en duurzaamheidslabel zijn aanwezig.

Tijdens de vergadering verzorgen wij graag onze huisgemaakte lunch met biologische producten uit Leeuwarden en omstreken. In de zomer kan dit in onze prachtige tuin aan het water. In de winter heerlijk warm bij de houtkachel. Wilt u ook graag een diner? Dan kunt u in de zomer genieten van een barbecue aan het water en in de winter van een buffet op onze vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden.

Waarom kiezen voor Annage?

Als je op zoek bent naar de perfecte vergaderlocatie in de natuur voor een meeting, training of vergadering vlakbij Leeuwarden, dan is Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld een uitstekende keuze. Hier zijn enkele redenen waarom Annage de ideale plek is om te vergaderen nabij Leeuwarden:

Gunstige ligging

Annage ligt op slechts een korte afstand (15 minuten) van Leeuwarden, waardoor het qua vergaderlocatie perfect is voor zakelijke bijeenkomsten. Kortom: minder reistijd voor de deelnemers en meer tijd voor de vergadering zelf.

Vergaderlocatie omgeven door natuur

De trainingslocatie bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving nabij Leeuwarden. Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen, omringd door prachtige Friese meren. Dit zorgt voor een ontspannen en inspirerende sfeer die bevorderlijk is voor productieve vergaderingen.

Duurzame en milieubewuste vergaderlocatie in de natuur

Annage heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het gebruik van groene energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken draagt onder andere bij aan een groene vergaderervaring in de natuur én in de buurt van Friese hoofdstad Leeuwarden.

Moderne vergaderfaciliteiten

De vergaderruimtes van Annage bevinden zich niet alleen in de natuur, maar zijn ook modern en goed uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat je kunt vergaderen met alle benodigde voorzieningen en comfort.

Teambuilding door skûtsjesilen

Als je op zoek bent naar een unieke teambuildingsactiviteit voor bij een vergadering of training in de natuur, dan is skûtsjesilen bij Annage een geweldige, authentieke manier om teambanden te versterken.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw vergadering compleet te maken.

Gastvrije service in de natuur

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde vergadering in de natuur. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Samengevat biedt Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld de perfecte locatie om te vergaderen in de natuur nabij Leeuwarden. Met de gunstige ligging, groene omgeving, het duurzame aspect, de moderne voorzieningen, teambuildingsmogelijkheden, uitstekende catering en gastvrijheid is Annage dus de ideale vergaderlocatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten in de natuur.

Vergaderlocatie in de natuur | Arrangementen

Vergaderlocatie in de natuur | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen