Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderlocatie Drachten

Op nog geen 15 minuten rijden vanaf Drachten

klik hier voor meer info

Vergaderlocatie Drachten aan het water

Vergaderlocatie Drachten: Annage biedt de groenste vergaderlocatie aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging, 10 minuten rijden vanaf Drachten.

vergaderarrangmenten

Geschikt voor uw vergadering, brainstormsessie, heisessie, workshop, teamtraining of presentatie. ‘s Winters bij de hout kachel en zomers met de terrasdeuren wagenwijd open. We beschikken over mooie lichte vergaderruimten voor 25 personen, die uit te breiden is tot 40 personen. Uitzicht op de grote tuin en het water van Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland vlakbij Drachten. De benodigde middelen zoals wifi,  mobiele flat screens , flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig.

Lunch, diner of buffet , in de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel. In plaats van de barbecue bieden we dan een heerlijk Fries winterbuffet aan op onze vergaderlocatie nabij Drachten.

Naast vergaderen op onze vergaderlocatie aan het water kunt u er ook voor kiezen om uw meeting aan boord van ons luxe skutsje de Otter te houden. Een hele dag zeilen vlakbij Drachten, u bepaald zelf wanneer, waar  en hoelang u wilt vergaderen.

Vergaderlocatie Drachten & skûtsjesilen

Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een informele zeiltocht vlakbij Drachten? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen of een presentatie te geven in een van de vergaderruimte aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch de middag genieten van een skûtsjetocht of een outdooractiviteit naar keuze, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op Swingtrikes. Ook Wie is de Mol of Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor de teambuilding.

Vergaderen & overnachten vlakbij Drachten

Op loopafstand van onze vergaderaccommodatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Uw vergaderarrangement nabij Drachten in goede handen

Helemaal weg van de bewoonde wereld en toch binnen 10 minuten te bereiken vanuit Drachten.  Annage beschikt over 100 gratis parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.