Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderfaciliteiten

De modernste vergaderfaciliteiten op een energieneutrale locatie

Energieneutrale locatie
Meerdere (mobiele) flat screens
Slimme verlichting
Supersnel glasvezel wifi

Vergaderfaciliteiten Annage

Bij Annage in Earnewâld kun je in alle rust duurzaam vergaderen en trainen in een splinternieuwe energie-neutrale vergaderlocatie (bouw 2018) direct gelegen aan het water. Er bevinden zich drie schakelbare vergaderzalen op de begane grond (Dobbe, Krite & Pôle) en twee vaste zalen op de eerste verdieping (Boppeslach en It Boppelân). De vergaderruimtes kunnen gekoppeld worden en zijn daardoor geschikt vanaf 2 tot 150 personen. De prachtige ligging en de groene tuin aan het meer – waar onze skûtsjes aan de kade liggen – zorgen daarnaast voor een ruimtelijke sfeer. De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten, zoals meerdere (touch) flatscreens, snelle WiFi, slimme verlichting (Hue), flip-overs en notitieblokken.

Vergaderfaciliteiten - flip-over

De mobiele flatscreens variëren van 55″ tot 85″ inch in grootte. De flatscreens hebben een draadloze aansluiting en zijn hierdoor te koppelen met elk besturingssysteem.

Vergaderfaciliteiten - flatscreen

Hybride vergaderfaciliteiten

Vergaderen en trainen op locatie én tegelijk online! Door het gebruik van een slimme camera en professionele audio worden levensechte gesprekken op afstand mogelijk gemaakt.

Vergaderfaciliteiten - hybride vergaderen

Van welk videoconferencing systeem maken wij gebruik?

De Logitech Rally is een online vergadersysteem te gebruiken met elk besturingssysteem. De camera is van uitstekende kwaliteit (15x zoom en PTZ functies) en de externe speaker is te vergelijken met professionele audio. Hierdoor komen het beeld en geluid van dezelfde plaats en nooit van achteren. Gesprekken voelen daardoor natuurlijk en levensecht aan.

Cateringopties

Annage biedt een groot aantal veelzijdige cateringopties aan. Denk hierbij aan koffie/thee met Friese lekkernijen (Fryske oranjekoek en Dúmkes), een uitstekende huisgemaakte lunch van biologische streekproducten, een uitgebreid diner of bijvoorbeeld een afsluitende borrel. ’s Winters lekker warm bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open.

Kortom: een groene vergaderlocatie in hartje Friesland waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd. Annage Vergaderen & Trainen is daarmee uiterst geschikt voor een vergaderingheisessie, workshop, teamtraining of presentatie.

Vergaderarrangementen Annage

Vergaderen bij Annage | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen