Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderfaciliteiten

De modernste vergaderfaciliteiten op een energieneutrale locatie

Energieneutrale locatie
Meerdere (mobiele) flat screens
Slimme verlichting
Supersnel glasvezel wifi

Welk apparatuur is aanwezig?

Annage beschikt over 3 schakelbare vergaderzalen en 2 vaste zalen waaronder een ruimte met hybride vergadermogelijkheden. De vergader- en trainingsruimtes beschikken over de modernste vergaderfaciliteiten zoals meerdere (touch) flat-screens, glasvezel internet, slimme verlichting (hue), flip-overs en notitieblokken. 

De mobiele flatscreens variëren van 55″ tot 85″ inch in grootte. De flatscreens hebben een draadloze aansluiting en zijn hierdoor te koppelen met elk besturingssysteem.

Hybride vergadermogelijkheden

Vergaderen en trainen op locatie én tegelijk online! Door het gebruik van een slimme camera en professionele audio worden levensechte gesprekken op afstand mogelijk gemaakt.

Van welk videoconferencing systeem maken wij gebruik?

De Logitech Rally is een online vergadersysteem te gebruiken met elk besturingssysteem. De camera is van uitstekende kwaliteit (15x zoom en PTZ functies) en de externe speaker is te vergelijken met professionele audio. Hierdoor komen het beeld en geluid van dezelfde plaats en nooit van achteren. Gesprekken voelen natuurlijk en levensecht aan.

Energieneutraal vergaderen en trainen

De locatie van Annage is volledig energie neutraal. Met zonnepanelen en een warmtepomp die zijn energie uit het meer haalt. De vloer wordt hierdoor verwarmd door het meer en uw scherm presteert op de zon.

Een frisse licht is van groot belang voor een goed concentratieniveau. Daarom beschikt elke ruimte over een nieuw ventilatiesysteem om te zorgen dat de lucht in de ruimte voldoende wordt ververst.

De gehele locatie is aangepast op de de 1,5 meter richtlijnen van het RIVM. Meer weten? Lees hier dan meer over de laatste aanpassingen tegen het coronavirus en de 1,5 meter maatregelen.

Terug naar vergader- en trainingsarrangementen