Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Van denken naar doen

Een dagdeel vergaderen met een teamactiviteit naar keuze

Bekijk arrangement
Dagdeel vergaderen met activiteit
Teambuilding
Midden in de natuur

Dagdeel vergaderen met team activiteit

Eerst een dagdeel vergaderen in de splinternieuwe energieneutrale vergaderlocatie direct gelegen aan het water. Daarna een teamactiviteit naar keuze.

Een energie neutrale vergaderlocatie direct gelegen aan het water met een prettige sfeer en een prachtige ligging. Er zijn 3 schakelbare vergaderzalen beneden en 2 vaste zalen op de eerste verdieping. Hier kun je in alle rust vergaderen en trainen met zowel kleine als grote groepen (vanaf 2 tot 120 personen) 

De ruimtes zijn voorzien van de modernste vergaderfaciliteiten, flatscreens, flip-overs en notitieblokken. Wij verzorgen uiteraard graag de koffie/thee met Fryske oranjekoek of een uitstekende huisgemaakte lunch bereid met voornamelijk biologische streekproducten. ’s Winters bij de houtkachel en zomers met de tuindeuren wagenwijd open.

Na de luxe lunch gaan jullie gezamenlijk deelnemen aan een teamactiviteit zoals bijvoorbeeld skûtsjesilen, Expeditie Robinson of de Escape sloepengame. 

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij hieronder alvast de meest populaire teambuilding activiteiten neergezet. Of maak een keuze uit alle team activiteiten.

Bij terugkomst staan er warme hapjes en koude drankjes voor jullie klaar in de tuin.  

Bekijk de vergader activiteiten

Bekijk de mogelijkheden

Programma

  • dag zaalhuur 4 uur
  • gebruik van Wifi, flipover en flat screens
  • koffie, thee, water, verse Fryske oranjekoek, dûmkes
  • lunch aan het water of binnen bij de houtkachel
  • teamactiviteit naar keuze

Bekijk overzicht