Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen in de natuur

Vergaderen in de natuur op nog geen 15 minuten rijden vanaf Leeuwarden

Bekijk onze arrangementen
Energieneutraal vergaderen
In het hart van Friesland
Nationaal Park De Alde Feanen
In de natuur

Vergaderen in de natuur

Een duurzame vergaderlocatie in het hart van Friesland. Je kunt hier in alle rust vergaderen in de natuur midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Er zijn 5 verschillende vergaderzalen met een prettige sfeer en een prachtige ligging. De locatie is direct gelegen in de natuur en met uitzicht op de skûtsjes die aan de kade liggen. Ideaal om te vergaderen in Friesland.

Duurzaam vergaderen in de natuur

Onze vergaderlocatie is geschikt voor duurzame vergaderingen, teamtraining of presentaties in Friesland. We beschikken over een energieneutrale vergaderlocatie geschikt van 2 tot en met 150 personen. Met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen. De moderne benodigdheden als glasvezel wifi, (touch) presentatieschermen, slimme verlichting en duurzaamheidslabel zijn aanwezig.

Tijdens het vergaderen in de natuur verzorgen wij graag onze huisgemaakte lunch met Friese streekproducten. In de zomer kan dit in onze prachtige tuin aan het water. In de winter heerlijk warm bij de houtkachel. Ook graag een diner? Geniet in de zomer van een barbecue aan het water en in de winter van een buffet op onze sfeervolle vergaderlocatie in hartje Friesland.

Vergaderen in de natuur in Friesland

Een vergaderlocatie in de natuur, diep verscholen in Nationaal Park de Alde Feanen en toch binnen 15 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland, zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.

Vergaderen in de natuur & Skûtsjesilen

Vergaderen in de natuur en zeilen in Friesland? Dan kun je bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om te vergaderen in een van de vergaderruimtes aan het water. Na de uitgebreide lunch ga je in de middag van start met een skûtsjetocht door Nationaal Park De Alde Feanen. Ook Outdoor-activiteiten zoals Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes en teambuilding. Strijd met kamp Noord tegen kamp Zuid!

Vergaderen in de natuur met overnachting

Op loopafstand van onze vergaderlocatie in de natuur in Friesland bieden we diverse overnachtingsmogelijkheden aan. Kies voor een  hotel- of bungalowovernachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen mogelijk in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies bijvoorbeeld voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Alles op een rijafstand van 15 minuten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, ook buiten bovenstaande partners, om te vergaderen in Friesland.

Waarom kiezen voor Annage?

Als je op zoek bent naar de perfecte vergaderlocatie voor een meeting, training of vergadering in de natuur, dan is Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld een uitstekende keuze. Hier zijn enkele redenen waarom Annage de ideale plek is om te vergaderen:

Gunstige ligging midden in Friesland

Annage ligt in hartje Friesland (Earnewâld) waardoor het qua vergaderlocatie en afstand perfect bereikbaar is voor zakelijke bijeenkomsten. Kortom: minder reistijd voor de deelnemers en meer tijd voor de vergadering in de natuur.

Omgeven door natuur in hartje Friesland

De trainingslocatie bevindt zich aan het water in een prachtige natuurlijke omgeving. Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen, omringd door prachtige Friese meren. Dit zorgt voor een ontspannen en inspirerende sfeer om productief te vergaderen in Friesland.

Duurzaam en milieubewust

Annage heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het gebruik van groene energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken draagt onder andere bij aan een groene vergaderervaring in de natuur van Friesland.

Moderne vergaderfaciliteiten

De vergaderruimtes van Annage bevinden zich niet alleen centraal in Friesland, maar zijn ook modern en goed uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat je kunt vergaderen in de natuur met alle benodigde voorzieningen en comfort.

Teambuilding door skûtsjesilen

Als je op zoek bent naar een unieke teambuildingsactiviteit voor bij een vergadering of training in Friesland, dan is skûtsjesilen bij Annage een geweldige, authentieke manier om teambanden te versterken.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw vergadering in de natuur compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde vergadering in de natuur. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Samengevat biedt Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld de perfecte locatie om te vergaderen in de natuur in hartje Friesland. Met de gunstige ligging, groene omgeving, het duurzame aspect, de moderne voorzieningen, teambuildingsmogelijkheden, uitstekende catering en gastvrijheid is Annage dus de ideale vergaderlocatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten aan het water.

Vergaderen in de natuur | Arrangementen

Vergaderen in de natuur | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen