Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Trainingslocatie Friesland

De groenste trainingslocatie in Friesland aan het water - 1,5 meter proof -

Kies een arrangement
Energieneutrale trainingslocatie
15 min van Leeuwarden van Drachten
Nationaal Park De Alde Feanen
1,5 meter garantie

Trainingslocatie Friesland aan het water

De groenste Trainingslocatie & vergaderlocatie van Friesland met uitzicht op het water. 1,5 meter garantie vanwege de ruime entree, makkelijk toegankelijke zalen en het grote 1350 m2  terras aan het water. Deze energie neutrale trainingslocatie aan het water heeft een prettige sfeer en een prachtige ligging . Uitstekend geschikt voor een training in Friesland of vergadering, online meeting, heisessie, brainstormsessie, workshop, teamtraining.

We beschikken over mooie lichte trainingsruimtes van 2 personen met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland op nog geen 15 minuten vanaf Leeuwarden en Drachten. Alle benodigde middelen zoals wifi, mobiele flats screens, flip-overs en geluidsinstallatie zijn aanwezig. Tijdens de training verzorgen wij koffie/thee, water, sap, frisdrank.

Trainen en vergaderen bij ons op locatie aan het water maakt hongerig! Wij verzorgen heerlijk Friese lekkernijen bij de koffie, heerlijke eigen lunches met streekproducten of een borrel na afloop. In de zomer kan dit in de prachtige tuin aan het water en in de winter bij de houtkachel.

Trainingslocatie Friesland: Met online videoconferencing

Nieuwe tijden vragen om nieuwe oplossingen. Een training die tegelijkertijd op de trainingslocatie in Friesland én online plaatsvindt. Een deel van de gasten wordt op onze locatie op 1,5 meter afstand ontvangen in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen en een deel neemt vanaf een andere locatie online deel. Door gebruik van een slimme camera en professionele audio zijn slecht verstaanbare sprekers en achtergrondgeluiden verleden tijd.

De gezondheid, veiligheid en het welzijn van onze gasten en medewerkers heeft bij ons de hoogste prioriteit tijdens uw training. Door over te stappen op hybride trainingen en vergaderingen is de drempel om samen te komen verleden tijd. Zo maken wij met nieuwe videoconferencing hybride teamtrainings in Friesland, maar ook hybride vergaderingen direct gelegen aan het water mogelijk vanaf 2 personen.

Neem gerust vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

1,5 meter Trainingslocatie in Hartje Friesland: Capaciteit per ruimte

Onze nieuwe energie neutrale (Green Key Gold) vergaderzalen (2018) hebben een ruime entree, goede ventilatie en beschikken over grote tafels, waar 1,5 meter afstand tot elkaar prima kan worden gehanteerd. De zalen zijn schakelbaar, waardoor ze eenvoudig zijn uit te breiden. Voor groepen van maximaal 6 personen voor de kleinste zalen en tot 30 personen bij gebruik van de 3 gekoppelde zalen. * Corona Proof *

Buiten staan grote lounge tenten met zitbanken en picknickbanken verspreid over de grote tuin van 1350 m2. Hier zijn in totaal 85 zitplaatsen beschikbaar op 1,5 meter afstand van elkaar.

u opstelling 1,5 m
1,5 meter vergaderen Friesland

Teamtraining Friesland: Inzicht in uw team aan de hand van scheepstermen

Naast teamtrainings op onze trainingslocatie aan het water kunt u er ook voor kiezen om uw teamtraining aan boord van ons te houden. Een hele dag zeilen in hartje Friesland.

Met de kloten voor het blok

Aan de hand van scheepstermen en uitdrukkingen krijgt u meer inzicht in uw team of organisatie. Deze uitdrukkingen zijn vaak metaforen om situaties, onderlinge verhoudingen of gebeurtenissen te duiden. In deze workshop op onze trainingslocatie in Friesland kan het team ze zelf toepassen om koers, cultuur, leiderschap en onderlinge communicatie in hun organisaties bespreekbaar te maken.

Samen met een professionele teamtrainings coach en trainer wordt in het ochtenddeel met een luchtige methodiek de lekken in het team boven water gehaald. ’s Middags zit het hele team in hetzelfde schuitje en moet er actief worden gezeild om het schip niet op lager wal te laten raken.  De schipper en maat begeleiden het zeilen (zo weinig mogelijk). Houdt u het schip en uw team op koers of raakt u aan lagerwal of gooit u het op tijd over een andere boeg? Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Zelf teamtraining in Friesland organiseren met aanvullende activiteit

Wilt u uw eigen georganiseerde Teamtraining of vergadering aanvullen met een informele zeiltocht in Friesland? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om de Teamtraining Friesland te geven in een van de vergader- en trainingsruimtes aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch de middag genieten van een Escape Room of een outdooractiviteit naar keuze, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de E-Skûters en elektrische Swingtrikes. Ook de Skûtsjetochten of Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor de teambuilding.

corona proof zeilen

Trainingslocatie Friesland op 20 min. van Leeuwarden en Drachten

Een trainingslocatie diep verscholen in de Alde Feanen en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.  Annage vergaderen & trainen beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel voor uw trainingslocatie op 1,5 meter afstand in Friesland.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Trainingslocatie & overnachten Friesland

Op loopafstand van onze trainingslocatie zijn diverse overnachtingsmogelijkheden die we kunnen aanbieden. Kies voor een hotel- of Bungalow-overnachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen mogelijk in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag, vlakbij Drachten. Allen op een rij afstand van 15 minuten. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, ook buiten bovenstaande partners.

Meer weten?

Meer weten over de mogelijkheden van onze trainingslocatie in Hartje Friesland of een teamtraining of vergadering op afstand en hoe wij u daarbij kunnen ondersteunen? Neem dan gerust contact met ons op via info@annage.nl of 0511-539339. Wij helpen u graag verder en adviseren u over de mogelijkheden!