Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Heisessie organiseren

Vergaderen of trainen in een groene omgeving van rust en ruimte

Omgeving van rust
90 min vanaf Amsterdam
Gratis parkeren

Wilt u een heisessie organiseren?

Wat is een heisessie?

Een heisessie of heidag is een bijeenkomst voor leidinggevenden of medewerkers van een bedrijf op een externe locatie, afgelegen waar men in alle rust kan vergaderen. Vandaar de term heisessie. Een heisessie hoeft  niet perse op de hei georganiseerd te worden. Want een heisessie organiseren kan op elke afgelegen locatie.

Heisessie Organiseren

Vergaderen kan overal, daarvoor hoeft u niet naar een andere locatie. Maar het zal u verbazen hoeveel rust een andere omgeving oplevert. Door een heisessie te organiseren midden in de natuur van Friesland ontstaat er ruimte om problemen in een ander perspectief te zien.

Denk ook bij het organiseren van een heisessie om de aanwezigheid van vergaderfaciliteiten zoals WiFi, presentatieschermen, catering en parkeergelegenheid.

Meerdere heidagen organiseren

Voor het organiseren van een heisessie wordt in plaats van één dag, vaak voor meerdere heidagen met overnachting gekozen. De deelnemers zijn hierdoor volledig uit hun vaste werkomgeving. Want door het verblijf op een andere locatie is er weinig afleiding, meer ruimte voor nieuwe ideeën en voldoende tijd om aan het onderwerp werken. Een goede locatie en organisatie is het meest belangrijk voor het slagen van een meerdere heidagen.

Wat zijn de uitkomsten van een heisessie?

Na een succesvolle heidag of meerdaagse is het begrip en vertrouwen tussen de deelnemers verbeterd. Ook zijn patronen in het team duidelijker. Waardoor deze doorbroken of juist versterkt zijn. Ten slotte zijn de teamleden zich meer bewust van elkaar en kunnen beter gebruik maken van ieder zijn talent.

Heisessie organiseren in een Nationaal Park

Zoals eerder benoemd is een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een heisessie. De vergaderlocatie van Annage is geschikt voor een vergadering, heisessie, heidag, meerdaagse heisessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en ’s zomers met de tuindeuren wagenwijd open in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen. We beschikken over lichte vergaderruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 120 personen. Met uitzicht op de tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd.

Heisessie organiseren in Friesland

Diep verscholen in een Nationaal Park in Friesland en ver weg van de bewoonde wereld kunt u bij Annage in alle rust een heisessie organiseren.  Want de Randstad is nog geen 90 minuten rijden en wij beschikken over 100 gratis parkeerplaatsen. Ook een elektrisch oplaadpunt voor uw elektrische auto is aanwezig. Afhankelijk van de wensen en budget maken wij een offerte met programmavoorstel. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Bekijk de reacties van onze gasten om overtuigd te worden of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Nationaal Park De Alde Feanen-3

Combinatie arrangementen heisessie