Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Heisessie organiseren

Vergaderen of trainen in een omgeving van rust

Wilt u een heisessie organiseren?

Wat is een heisessie?

Een heisessie of heidag is een bijeenkomst voor leidinggevenden of medewerkers van een bedrijf op een externe locatie, afgelegen waar men in alle rust kan vergaderen. Vandaar de term heisessie. Een heisessie hoeft alleen niet daadwerkelijk op de hei georganiseerd te worden. Een heisessie kan plaatsvinden in een afgelegen locatie op de hei, maar iedere omgeving van rust met voldoende faciliteiten geschikt.

Voordeel van een heisessie

Vergaderen of brainstormen kan overal, daarvoor hoeft u niet naar een externe locatie. Maar het zal u verbazen hoeveel de rust van een andere omgeving op kan leveren. Door een heisessie te organiseren op een andere omgeving ontstaat er ruimte om problemen in een ander perspectief te zien.  Een nieuwe omgeving vraagt op een open houding en brengt de mogelijkheid om anders te denken.U kunt van een heisessie een andere houding verwachten, omdat u in een andere omgeving bent.

Heidag organiseren

U kunt bij de organisatie van een heisessie kiezen voor één hele dag of een meerdaagse. De organisatie van een heidag begint met het vinden van de juiste locatie. De locatie dient midden in de natuur te liggen en met voldoende rust en denkruimte. Echter, niet alle locaties zijn geschikt om een heisessie te organiseren. Denk om de aanwezigheid van de vergaderfaciliteiten als WiFi, audio-visuele middelen, catering en parkeergelegenheid.

Meerdaagse heisessie organiseren

Meestal wordt er voor het organiseren van een heisessie voor een twee daagse met overnachting gekozen. De deelnemers worden hierdoor volledig uit hun vaste patroon gehaald en door het verblijf op een externe locatie, is er weinig afleiding en voldoende gelegenheid om aan het te bespreken onderwerp werken. Een goede locatie en organisatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie.

Uitkomsten van een heisessie

Wat zijn de uitkomsten van een heisessie? Na een succesvolle heisessie is het doel dat het begrip en vertrouwen tussen de deelnemers is verbeterd. Dit wordt onder andere gerealiseerd, doordat een heisessie wordt georganiseerd in een andere omgeving die deelnemers uit hun comfortzone haalt.  Ook worden de patronen in het team duidelijk, waardoor deze doorbroken of juist versterkt kunnen worden. Ten slotte zijn de teamleden zich bewuster van elkaar en hoe beter gebruik te maken van elkaars talenten.

Heisessie organiseren in een Nationaal Park

Een goede locatie en organisatie is doorslaggevend voor het slagen van een meerdaagse heisessie. De vergaderlocatie van Annage is geschikt voor een vergadering, heisessie, heidag, meerdaagse heisessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en ’s zomers met de tuindeuren wagenwijd open in het hartje van Nationaal Park De Alde Feanen. We beschikken over mooie lichte vergaderruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 120 personen,  met uitzicht op de grote tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd.

Heisessie organiseren op 90 minuten van de Randstad

Diep verscholen in een Nationaal Park en ver weg van de bewoonde wereld kunt u bij Annage in alle rust een heisessie organiseren.  Amsterdam is nog geen 90 minuten rijden.  Wij beschikken over 100 vrije parkeerplaatsen en een elektrisch oplaadpunt voor uw elektrische auto op 5 minuten  afstand. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Een tip voor de ideale locatie voor uw heisessie
Nationaal Park De Alde Feanen-3