Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Heidag organiseren

Vergaderen of trainen in een groene omgeving van rust en ruimte

Omgeving van rust
90 min vanaf Amsterdam
Gratis parkeren

Het organiseren van een heidag

Wat is een heidag?

Een heidag of een heisessie is een bijeenkomst voor leidinggevenden of medewerkers van een bedrijf op een externe, afgelegen locatie waar men in alle rust kan vergaderen; vandaar de term heidag. Een heidag hoeft niet per se op de hei georganiseerd te worden; een heidag organiseren kan op elke afgelegen locatie.

Heidag organiseren

Vergaderen kan overal, daarvoor hoef je niet naar een andere locatie. Maar het zal je verbazen hoeveel rust een andere omgeving oplevert. Door een heidag te organiseren midden in de natuur van Friesland ontstaat er ruimte om problemen in een ander perspectief te zien.

Denk bij het organiseren van een heidag ook om de aanwezigheid van vergaderfaciliteiten zoals WiFi, presentatieschermen, catering en parkeergelegenheid.

Meerdere heidagen organiseren

Voor het organiseren van een heidag wordt vaak voor meerdere heidagen met overnachting gekozen. De deelnemers zijn hierdoor volledig uit hun vaste werkomgeving. Want door het verblijf op een andere locatie is er weinig afleiding, meer ruimte voor nieuwe ideeën en voldoende tijd om aan het onderwerp werken. Een goede locatie en organisatie is het meest belangrijk voor het slagen van een meerdere heidagen.

Wat zijn de uitkomsten van een heidag?

Na een succesvolle heidag of meerdaagse is het begrip en vertrouwen tussen de deelnemers verbeterd. Ook zijn patronen in het team duidelijker, waardoor deze doorbroken of juist versterkt zijn. Ten slotte zijn de teamleden zich meer bewust van elkaar en kunnen ze beter gebruik maken van ieders talent.

Heidag organiseren in een Nationaal Park

Zoals eerder benoemd is een goede locatie is doorslaggevend voor het slagen van een heidag. De vergaderlocatie van Annage is geschikt voor een vergadering, heisessie, heidag, meerdaagse heisessie, workshop, teamtraining of presentatie. ’s Winters bij de houtkachel en ’s zomers met de tuindeuren wagenwijd open in het hart van Nationaal Park De Alde Feanen. We beschikken over lichte vergaderruimtes van 5 personen, die uit te breiden zijn tot 150 personen. Met uitzicht op de tuin aan het water van Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. Kortom, een toplocatie waar de inspiratie opborrelt en creatieve processen worden gestimuleerd.

Heidag organiseren in Friesland

Diep verscholen in een Nationaal Park in Friesland en ver weg van de bewoonde wereld kun je bij Annage in alle rust een heidag organiseren. De Randstad is nog geen 90 minuten rijden en wij beschikken over 100 gratis parkeerplaatsen. Ook een elektrisch oplaadpunt voor uw elektrische auto is aanwezig. Afhankelijk van de wensen en budget maken wij een offerte met programmavoorstel. Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Waarom kiezen voor Annage?

Als je op zoek bent naar de perfecte locatie voor een heidag, meeting, training of vergadering in Friesland, dan is Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld een uitstekende keuze. Hier zijn enkele redenen waarom Annage de ideale plek is om een heidag (met overnachting) te organiseren in Friesland:

Gunstige ligging midden in Friesland

Annage ligt in hartje Friesland (Earnewâld) waardoor het qua locatie en afstand perfect bereikbaar is voor een heidag in Friesland. Kortom: minder reistijd voor de deelnemers en meer tijd voor de heidag zelf.

Omgeven door natuur in hartje Friesland

De trainingslocatie bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving. Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland, omringd door prachtige Friese meren. Dit zorgt voor een ontspannen en inspirerende sfeer die bevorderlijk is voor productieve heidagen in Friesland.

Duurzaam en milieubewust

Annage heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het gebruik van groene energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken draagt onder andere bij aan een groene heidag in Friesland.

Moderne vergaderfaciliteiten

De vergaderruimtes van Annage bevinden zich niet alleen centraal in Friesland, maar zijn ook modern en goed uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat je een heidag kunt organiseren met alle benodigde voorzieningen en comfort.

Teambuilding door skûtsjesilen

Als je op zoek bent naar een unieke teambuildingsactiviteit voor bij een heidag in Friesland, dan is skûtsjesilen bij Annage een geweldige, authentieke manier om teambanden te versterken.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw vergadering compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde heidag. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Samengevat biedt Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld de perfecte locatie voor een heidag in hartje Friesland. Met de gunstige ligging, groene omgeving, het duurzame aspect, de moderne voorzieningen, teambuildingsmogelijkheden, uitstekende catering en gastvrijheid is Annage dus de ideale locatie voor jouw heidagen in Friesland.

Heidag organiseren | Arrangementen

Heidag organiseren | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen