Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Escape Room Friesland

Het schip is zinkende, je hebt 60 minuten!!

Escape arrangementen
Escape Room Friesland
In het ruim van een skûtsje
15 minuten vanaf Leeuwarden en Drachten

Escape Room Friesland

Escape Room, of eigenlijk Escape roef. Je waant je in het ruim van een honderd jaar oud Fries skûtsje van Jan en Sjut. Je zal de geheime codes moet oplossen voordat het water komt… De skûtsje schipper Jan en zijn vrouw Sjut hebben goede handel gedaan in Leeuwarden. Terugzeilend richting Earnewâld worden ze overvallen door invallende vorst en komen vast te zitten in het gevaarlijke grondijs. Tot overmaat van ramp begint het schip water te maken. Jan en Sjut proberen onder in het ruim het lek te dichten maar het gat is te groot, het water loopt snel naar binnen. Dan gebeurt er iets waardoor Jan en Sjut op de vlucht slaan, maar het kindje ligt nog aan boord. Lukt het jullie om op op tijd op het kindje te redden en te ontsnappen voordat het schip zinkt…..?

Escape Room Friesland speelt u samen met uw collega’s, vrienden of familie. Deze groepsactiviteit is zeer geschikt voor een bedrijfsuitje, teambuilding, familie-uitje of vrijgezellenfeest.

Escape Room Friesland combinatiearrangement

Escape Room Friesland kunt u ook goed combineren met vergaderen, zeilen of een leuke outdooractiviteit. U zeilt dan op één van onze skûtsjes op de Friese meren tussen Earnewâld en Grou of u maakt een keuze uit een van de vele activiteiten, zoals een vaartocht met een elektrische sloep, een toertocht met een e-Swingtrike. In overleg met u maken we een programma op maat. Wanneer u op tijd de Escape Room heeft kunnen verlaten, ontvangen wij u graag met huisgemaakte catering. Onze unieke locatie in Friesland is gelegen aan het water midden in Nationaal Park De Alde Feanen.

Escape Room 15 minuten vanaf Drachten en Leeuwarden

De Escape Room bevindt zich in Earnewâld in hartje Friesland op nog geen 15 minuten rijden van Leeuwarden & Drachten en 40 min vanaf Groningen stad. Ook beschikken wij over 100 parkeerplekken waar u gratis kunt parkeren. Op 5 min afstand heeft u ook beschikking tot een oplaadpunt voor uw elektrische auto.

Escape Room Friesland arrangement in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van teamuitjes, personeelsuitjes of bedrijfsuitjes zoals Escape Room in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw Escape Room activiteit in Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het Friese water. Wij verzorgen het arrangement Escape Room van ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee!

escape room arrangementen

Ervaringen Escape Room

Bekijk hier de ervaringen van onze gasten over de Escape Room in het ruim van een skûtsje in Friesland

meer informatie
  • Gavc 45+
    Top Goed geregeld, mooie locatie. Zeer geslaagd
  • Annage

    Annage
    Deze Escape Room is eigenlijk een Escape roef. Je waant je 100 jaar terug in de tijd, in een pronkstuk van een ingetimmerd orgineel roefje […]