Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen en zeilen

Na een intensief overleg even lekker uitwaaien

klik hier voor meer info

Zeilen & Vergaderen op en aan het water

Annage Skûtsje zeilen beschikt over de groenste vergaderlocatie met uitzicht op het water. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst aanvullen met een informele zeiltocht in Friesland? Dan kunt u de ochtend gebruiken om te vergaderen. Na een uitgebreide (picknick) lunch in de tuin kunt u de middag zeilen op een skûtsje of een zeilpraam. U zeilt door smalle vaartjes of dendert met volle snelheid over de weidse meren van Friesland, genietend van wind, water en natuur.

Na het vergaderen zeilen op ’n skûtsje

Tijdens het zeilen neemt u letterlijk samen met uw collega’s of zakenrelaties de touwtjes in handen. De zeilen moeten worden gehesen, de schoten dienen te worden aangetrokken en het schip moet op koers worden gehouden en de zwaarden moeten bediend worden. Dit alles creëert teamspirit en een ongedwongen vergaderdag in Friesland. Ontspanning door gezamenlijke inspanning!

Mogelijkheden voor uw zeil- en vergader dag

Annage biedt verschillende vergaderarrangementen voor groepen van 5 tot 110  personen. Naast vergaderen aan het water in onze vergader locatie, kunt u ook vergaderen en zeilen op het water.  Het luxe skûtsje de Otter beschikt over een luxe en comfortabele accommodatie, geschikt voor maximaal 12 personen. U kiest zelf wanneer en waar u wilt vergaderen. Voor anker, zeilend of in de beschutting van een eiland.

Vergaderen en zeilen.
Friesland Nationaal Park De Alde Feanen