Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vergaderen nabij Leeuwarden

De groenste vergaderlocatie aan het water in de buurt van Leeuwarden

Bekijk onze arrangementen
Vergaderlocatie in Nationaal Park
5 vergaderzalen
Vlakbij Leeuwarden

Vergaderen in Leeuwarden

Als je op zoek bent naar de perfecte vergaderlocatie voor een meeting, training of vergadering in Leeuwarden, dan is Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld een uitstekende keuze. Hier zijn enkele redenen waarom Annage de ideale plek is om te vergaderen in Leeuwarden:

Gunstige ligging

Annage ligt op slechts een korte afstand (15 minuten) van Leeuwarden, waardoor het qua vergaderlocatie perfect is voor zakelijke bijeenkomsten. Kortom: minder reistijd voor de deelnemers en meer tijd voor de vergadering zelf.

Omgeven door natuur, vlakbij Leeuwarden

De trainingslocatie bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving nabij Leeuwarden. Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen, omringd door prachtige Friese meren. Dit zorgt voor een ontspannen en inspirerende sfeer die bevorderlijk is voor productieve vergaderingen.

Duurzaam en milieubewust

Annage heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het gebruik van groene energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken draagt onder andere bij aan een groene vergaderervaring in de buurt van Friese hoofdstad Leeuwarden.

Moderne vergaderfaciliteiten

De vergaderruimtes van Annage bevinden zich niet alleen vlakbij Leeuwarden, maar zijn ook modern en goed uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat je kunt vergaderen met alle benodigde voorzieningen en comfort.

Teambuilding door skûtsjesilen

Als je op zoek bent naar een unieke teambuildingsactiviteit voor bij een vergadering of training nabij Leeuwarden, dan is skûtsjesilen bij Annage een geweldige, authentieke manier om teambanden te versterken.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw vergadering compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde vergadering. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Samengevat biedt Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld de perfecte locatie om te vergaderen nabij Leeuwarden. Met de gunstige ligging, groene omgeving, het duurzame aspect, de moderne voorzieningen, teambuildingsmogelijkheden, uitstekende catering en gastvrijheid is Annage dus de ideale vergaderlocatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten in de buurt van Leeuwarden.

Vergaderen nabij Leeuwarden | Arrangementen

Vergaderen nabij Leeuwarden | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen