Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Trainingslocatie Leeuwarden

Op nog geen 15 minuten van Leeuwarden

Bekijk onze arrangementen
15 minuten vanaf Leeuwarden
Gratis parkeren
Aan het water

Trainingslocatie op 15 minuten van Leeuwarden

Trainingslocatie Leeuwarden aan het water

Het misschien het meest makkelijk om een training op eigen locatie te doen, maar een trainingslocatie buiten de deur biedt veel voordelen. Het zal je verbazen hoeveel de rust van een andere omgeving op 15 minuten afstand van Leeuwarden op kan leveren. Door een training te organiseren op een andere omgeving ontstaat er ruimte om problemen in een ander perspectief te zien. Een externe trainingslocatie vraagt om een open houding en brengt de mogelijkheid om anders te denken. Een vergaderlocatie vlakbij Leeuwarden waar de concentratie toeneemt en vernieuwende processen worden gestimuleerd.

Vijf voordelen van een externe trainingslocatie vlakbij Leeuwarden

Hybride trainingslocatie Leeuwarden

Het beste van twee werelden. Een hybride training die tegelijkertijd online en op een locatie vlakbij Leeuwarden plaatsvindt. Dat wil zeggen fysiek bij ons aan het water nabij Leeuwarden, maar ook online via de bekende video software van jouw bedrijf en werkbaar met elke laptop, maar dan wel verbonden met de nieuwste videoconferencing apparatuur voor levensechte gesprekken.

s’ Winters bij de houtkachel en ’s zomers met de tuindeuren wagenwijd open in het hartje van Nationaal Park De Alde Feanen, op nog geen 15 minuten vanaf Leeuwarden.

100 gratis parkeerplekken

De trainingslocatie beschikt over 100 parkeerplekken waar u gratis kunt parkeren en een elektrisch oplaadpunt voor uw elektrische auto op 5 minuten afstand.

Trainingslocatie in een Nationaal Park vlakbij Leeuwarden

Diep verscholen in een Nationaal Park en dichtbij Leeuwarden kunt u in alle rust vergaderen en trainen. Met uitzicht op het water, waar onze skûtsjes aan de kade liggen.  Leeuwarden is nog geen 15 minuten rijden. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen de trainingslocatie met ontvangst tot en met het diner. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Trainingslocatie Leeuwarden | Teamtrainingen

Trainingslocatie Leeuwarden | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen