Klanten beoordelen ons met een9.0
0511 53 93 39

Teamuitje Friesland

Een dag genieten van zon, wind en de Friese natuur!

klik hier voor meer info
Nationaal Park Alde Feanen
Outdoor activiteiten
Duurzame locatie

Teamuitje Friesland: actie en ontspanning

Wat is er mooier dan met je teamuitje een dag genieten van zon, wind en de natuur! Een teamuitje moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn.  Actie, ontspanning en culinair: Annage is dé specialist in het organiseren van een teamuitje op en rond het water in Friesland.  Wij beschikken over een unieke locatie aan het Friese water met een ongedwongen en persoonlijke sfeer. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door  Nationaal Park De Alde Feanen, liggende in hartje Friesland. Onze prachtige locatie is dan óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw teamuitje in de Friese buitenlucht.

Teamuitje Friesland op een unieke locatie

Wat is er mooier dan met uw teamuitje een dag genieten van zon, wind en de natuur! Annage is gevestigd aan de rand van het Nationaal Park De Alde Feanen het Friese Earnewâld, een uitgestrekte moeras- en watergebied dat u met uw team tijdens het teamuitje gaat verkennen. Zowel over land als over het water met team activiteiten als e-sloepvaren, het bekende Expeditie Robinson spel of dwars door de maïsvelden met de off-road step de FATMAX. Ook kunt u voorafgaand aan het teamuitje vergaderen in één van onze moderne vergaderruimtes. En dat alles op nog geen 15 minuten van Leeuwarden en Drachten, 30 minuten van Groningen en 48 minuten van Assen is uw teamuitje Friesland vlakbij.

Uw teamuitje in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Wij verzorgen het teamuitje van ontvangst t/m diner, zodat je zelf ook van de dag kunt genieten!

Huisgemaakte lunch, barbecue of buffet

De buitenlucht en een outdooractiviteit maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water van de Friese meren.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee!

Teamuitje Friesland.

De meest geboekte teamuitjes Friesland