Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Teamuitje Friesland

Een dag genieten van de zon, wind en de Friese natuur!

klik voor uw teamuitje
Nationaal Park Alde Feanen
Outdoor activiteiten
Duurzame locatie
1,5 meter proof

Teamuitje Friesland: actie en ontspanning

Wat is er nou leuker dan met je teamuitje een dag genieten van zon, wind en de natuur! Een teamuitje moet origineel zijn en er moet voor iedereen wat de doen zijn. Actie, ontspanning en culinair genieten: Annage is dé specialist in het organiseren van een teamuitje op en rond het water in Friesland. Want wij beschikken over een unieke locatie met een gezellige sfeer en 1350m2 aan eigen tuin aan het water.

Aan de kade ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen (skûtsjes) waarmee een indrukwekkende zeiltocht gemaakt kan worden door. Namelijk door Nationaal Park De Alde Feanen, liggende in hartje Friesland. Onze prachtige locatie is dan óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw teamuitje in de Friese buitenlucht.

Teamuitje op een unieke locatie in Friesland

Annage is gevestigd aan de rand van het Nationaal Park De Alde Feanen het Friese Earnewâld. Dit is een uitgestrekt watergebied, wat zowel over land als over het water te verkennen is. Namelijk met team activiteiten als sloepvaren, het bekende Expeditie Robinson spel of dwars door de maïsvelden met Cross Bike. Ook kunt u voorafgaand aan het teamuitje vergaderen in één van onze moderne vergaderruimtes met houtkachel. En dat alles op nog geen 15 minuten van Leeuwarden en Drachten, 30 minuten van Groningen en 70 minuten vanaf de Randstad. Uw teamuitje Friesland is dichterbij dan u denkt!

Uw uitje in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief teamuitje in Friesland. Voor zowel kleine en grotere groepen. Wij verzorgen het teamuitje van ontvangst tot en met het diner. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water.

Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw teamuitje Friesland laten organiseren door Annage betekent dat u zelf kunt genieten van uw dag op of rond het Friese water.

Bekijk de ervaringen van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee!

Teamuitje Friesland

De meest geboekte teamuitjes Friesland