Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

PV ThussenUit (Thunnissen Groep)

Eind juni hadden we het genoegen om Annage te bezoeken. We werden hartelijk ontvangen door Age, de voormalige eigenaar van Annage, die vol enthousiasme de geschiedenis van de Skûtsjes met ons deelde, evenals hun oorsprong en wat we die dag konden verwachten.

Na een heerlijk kopje koffie met Friese Oranjekoek werd de groep van 90 personen verdeeld over 5 skûtsjes. Zodra we vertrokken, werden de zeilen gehesen en zeilden we door het prachtige landschap rond Earnewâld. Wat leuk was, is dat je actief kon meehelpen, maar ook rustig kon genieten op het dek zonder al te veel inspanning. Voor de lunch kwamen alle skûtsjes weer samen. Er waren ruim voldoende broodjes, drankjes en vers fruit om aan ieders behoeften te voldoen.

Na de lunch zeilden we richting het dorpje Grou, waar iedereen de kans kreeg om een terrasje te bezoeken, door het dorp te wandelen of een verfrissende duik te nemen om af te koelen. Na nog een laatste stuk varen keerden we terug naar Annage, waar een uitgebreide barbecue in de tuin op ons stond te wachten.

Alles was perfect georganiseerd op deze dag, van de ontvangst tot de lunch en barbecue. Het personeel was geweldig en gepassioneerd over de skûtsjes. Alles was schoon en goed verzorgd, en natuurlijk was de locatie in Friesland prachtig. We kunnen het zeker aanbevelen en zouden graag nog eens terugkomen!

Beoordeling 10.0

Algemene gegevens

Beoordeling

Algemeen 10
Boot 10
Schipper 10
Catering 10