Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Teamtraining zeilen

Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen!

Bekijk onze arrangementen
In het hart van Friesland
Nationaal Park De Alde Feanen
Aan het water

Teamtraining zeilen op skûtsjes

Annage Skûtsjesilen heeft in samenwerking met Kris Heijnis Coaching & Advies een uniek en effectief teamtrainingsprogramma (teamtraining zeilen) ontwikkeld, dat al 15 jaar met veel succes wordt toegepast.

Waarom teamtrainingen?

Juist in tijden dat bedrijven te maken hebben met tegenwind komt het aan op teamkwaliteit, doelgerichtheid en samenwerking. Om te onderzoeken hoe het met de kwaliteit van het team gesteld is verplaatsen we het vanuit de vertrouwde werksetting naar een compleet andere: een skûtsje!

Teamtraining zeilen op een skûtsje

De gelijkenis van een een skûtsje met het reilen en zeilen binnen een bedrijf is verrassend. Evenals een organisatie is een skûtsje te verdelen in afdelingen die zeer nauw met elkaar samen moeten werken. Vaak heeft een keuze of handeling van de ene afdeling ook consequenties voor de andere bemanningsleden. De roerganger op het achterdek kan het schip niet op koers houden als de bemanning op het midden- en voordek hun werk niet goed doet. Als de kwaliteit van communicatie en samenwerking te kort schiet is het gevolg al snel dat het team de koers kwijtraakt, aan lagerwal geraakt en niet zelden schipbreuk lijdt.

Eigen vergader- en trainingslocatie aan het water

Annage beschikt over eigen vergader-training locatie aan het water, midden in het Nationaal Park De Alde Feanen in het hart van Friesland. Een teamtraining organiseren doen wij graag samen met u. Vooraf zullen wij in een voorgeprek het thema van de teamtraining bespreken. Ook na de team training komen wij graag langs om de gehele dag samen te evalueren.

Waarom kiezen voor Annage?

Als je op zoek bent naar de perfecte vergaderlocatie voor een meeting, training of vergadering in Friesland, dan is Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld een uitstekende keuze. Hier zijn enkele redenen waarom Annage de ideale plek is om te vergaderen in Friesland:

Gunstige ligging midden in Friesland

Annage ligt in hartje Friesland (Earnewâld) waardoor het qua vergaderlocatie en afstand perfect bereikbaar is voor zakelijke bijeenkomsten. Kortom: minder reistijd voor de deelnemers en meer tijd voor de vergadering zelf.

Omgeven door natuur in hartje Friesland

De trainingslocatie bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving. Gelegen in Nationaal Park De Alde Feanen in Friesland, omringd door prachtige Friese meren. Dit zorgt voor een ontspannen en inspirerende sfeer om productief te vergaderen in Friesland.

Duurzaam en milieubewust

Annage heeft een sterke toewijding aan duurzaamheid. Het gebruik van groene energiebronnen en milieuvriendelijke praktijken draagt onder andere bij aan een groene vergaderervaring in Friesland.

Moderne vergaderfaciliteiten

De vergaderruimtes van Annage bevinden zich niet alleen centraal in Friesland, maar zijn ook modern en goed uitgerust met de nieuwste technologieën. Dit zorgt ervoor dat je kunt vergaderen in Friesland met alle benodigde voorzieningen en comfort.

Teambuilding door skûtsjesilen (teamtraining zeilen)

Als je op zoek bent naar een unieke teambuildingsactiviteit voor bij een vergadering of training in Friesland, dan is skûtsjesilen bij Annage een geweldige, authentieke manier om teambanden te versterken.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw vergadering in Friesland compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagde vergadering. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Samengevat biedt Annage Skûtsjesilen & Events in Earnewâld de perfecte locatie om te vergaderen in hartje Friesland. Met de gunstige ligging, groene omgeving, het duurzame aspect, de moderne voorzieningen, teambuildingsmogelijkheden, uitstekende catering en gastvrijheid is Annage dus de ideale vergaderlocatie voor jouw zakelijke bijeenkomsten in Friesland.

Teamtraining zeilen | Arrangementen

Teamtraining zeilen | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen