Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Teamtraining zeilen

Je kunt de wind niet veranderen, maar wel de stand van de zeilen!

klik hier voor meer info

Teamtraining zeilen op skûtsjes

Annage Skûtsjesilen heeft in samenwerking met Kris Heijnis Coaching & Advies een uniek en effectief teamtrainingsprogramma ontwikkeld, dat al 15 jaar met veel succes wordt toegepast.

Waarom teamtrainingen?

Juist in tijden dat bedrijven te maken hebben met tegenwind komt het aan op teamkwaliteit, doelgerichtheid en samenwerking.  Om te onderzoeken hoe het met de kwaliteit van het team gesteld is verplaatsen we het vanuit de vertrouwde werksetting naar een compleet andere: een skûtsje!

Teamtrainingen op een skûtsje

De gelijkenis van een een skûtsje met het reilen en zeilen binnen een bedrijf is verrassend. Evenals een organisatie is een skûtsje te verdelen in afdelingen die zeer nauw met elkaar samen moeten werken. Vaak heeft een keuze of handeling van de ene afdeling ook consequenties voor de andere bemanningsleden. De roerganger op het achterdek kan het schip niet op koers houden als de bemanning op het midden- en voordek hun werk niet goed doet. Als de kwaliteit van communicatie en samenwerking te kort schiet is het gevolg al snel dat het team de koers kwijtraakt, aan lagerwal geraakt en niet zelden schipbreuk lijdt.

Eigen vergader trainingslocatie aan het water

Annage beschikt over eigen vergader-training locatie aan het water, midden in het Nationaal park De Alde Feanen in het hart van Friesland. Een teamtraining organiseren doen wij graag samen met u. Vooraf zullen wij in een voor geprek het thema van de teamtraining bespreken. Ook na de team training komen wij graag langs om de gehele dag samen te evalueren.

Teamtrainen zeilen. Een zeilschip als metafoor voor uw organisatie.

Teamtraining Zeilen