Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Teambuilding Friesland

De leukste teambuilding activiteiten van Friesland aan het water - 1,5 meter proof -

Bekijk activiteiten
1350m2 tuin aan het water
1,5 meter proof
Nationaal Park De Alde Feanen

Teambuilding Friesland aan het water

De leukste teambuilding activiteiten van Friesland aan het water. Elke ruimte heeft uitzicht op het meer en de grote tuin aan het water. Onze energieneutrale locatie heeft een prettige sfeer en een prachtige ligging. En is daardoor uitstekend geschikt voor teambuilding activiteiten of een vergadering, online meeting, of heisessie in Friesland.

Waarom Teambuilding in Friesland?

Veel collega’s zien elkaar  steeds minder vaak. Er wordt veel thuis gewerkt of remote op afstand. Belangrijk voor het teamgevoel is om elkaar echt te kunnen zien. Want succes maak je samen! Een positieve samenwerking tussen medewerkers is een duurzame samenwerking. Regelmatig de pijlen richten op dat wat nodig is om van een goed team een geweldig team te maken, zorgt voor groei en ontwikkeling. Teambuilding activiteiten Friesland zorgen voor een hecht en positief team. Daarnaast vergroot het plezier en enthousiasme op de werkplek.

Originele teambuilding: Inzicht in uw team aan de hand van scheepstermen

Naast teambuilding activiteiten op onze locatie kunt u er ook voor kiezen om uw teambuilding aan boord van een skûtsje te houden. Een dag of dagdeel zeilen in hartje Friesland. Samen met een professionele teamtrainings coach en trainer wordt in het ochtenddeel de lekken in het team boven water gehaald en in de middag neemt het team zelf het roer in handen. 

Zelf teambuilding organiseren: met (outdoor) activiteit

Wilt u uw eigen georganiseerde Teambuilding of vergadering aanvullen? Dan kunt u bijvoorbeeld de ochtend gebruiken om de Teambuilding Friesland te geven in een van de vergader- en trainingsruimtes aan het water bij Annage. Na de gezamenlijke picknicklunch de middag genieten van een Escape Room of een outdooractiviteit naar keuze, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de E-Skûters en elektrische Swingtrikes. Ook de Skûtsjetochten of Expeditie Robinson zijn zeer geschikt voor de teambuilding activiteiten in Friesland.

Teambuilding activiteiten in het hart van Friesland

Teambuilding in Friesland. Diep verscholen in Nationaal Park De Alde Feanen en toch binnen 20 minuten te bereiken vanuit Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.  Annage vergaderen & trainen beschikt over 100 vrije parkeerplaatsen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel voor uw teambuilding activiteiten op 1,5 meter afstand in Friesland.  Wij verzorgen de dag van ontvangst tot en met het diner.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken.

Teambuilding Activiteiten Friesland