Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Skûtsje huren Friesland

Al 40 jaar de grootste van zeilend Friesland

klik hier voor meer info
duurzame personeelsuitjes
midden in Nationaal Park de Alde Feanen
met schipper en bemanning

Skûtsje huren: zeilen met een écht skûtsje

Zelf een skûtsje huren? Neem dan de touwen in handen, hijs de zeilen en zet koers in Nationaal Park De Alde Feanen. Een indrukwekkende skûtsje tocht in het groene hart van Friesland. Zeil met vrienden of collega’s een prachtige dag/middag tegemoet!

Ter ondersteuning van schipper en maat zet u bij het huren van een skûtsje een route uit door het mooiste natuurgebied van Friesland. Bedien de zwaarden, trek aan de schoot van het grootzeil of neem zelfs de rol van schipper over. Liever genieten van het uitzicht? Dat kan ook! Geniet dan van een hapje en een drankje op het dek en zet uw vrienden, familie of collega’s aan het werk.

De Friese buitenlucht maakt hongerig! Daarom kunnen wij de catering bij het skûtsje huren geheel of gedeeltelijk verzorgen en uw personeelsuitje Friesland is compleet. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue na afloop.

Skûtsje huren op een unieke locatie

Annage skûtsje verhuur beschikt over een eigen unieke locatie aan het water, midden in het Nationale Park de Alde Feanen. Met 1350m2 aan eigen tuin en meerdere ontvangstruimtes met houtkachel. U kunt ook een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een skûtsje of zeilpraam.  U kunt het zeilen ook afwisselen met een van de outdooractiviteiten voor uw uitje, zoals Expeditie Robinson of een tocht sloepvaren.

Uw zeiltocht in goede handen bij Annage skûtsje verhuur

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het verhuren van een skûtsje voor uw bedrijfsuitje of familiedag in Friesland. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw skûtsje huren bij Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van een dag zeilen op het water.  U kunt uw bedrijfsuitje van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren.

Bekijk de reacties van onze gasten over het huren van een skûtsje of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee.

Skûtsje huren Friesland

Skûtsje huren

Ervaringen Skûtsje huren

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • AVROTROS

    AVROTROS
    Wij hadden 3 skûtjes gehuurd en hebben een topmiddag gehad. Onze hele team heeft genoten. Het was een fantastische ervaring met een heerlijk verzorgde lunch.
  • UMCG MIC

    UMCG MIC
    Op vrijdagmiddag vertrokken naar Friesland voor ons jaarlijks uitje. Na lekker van de lunch genoten te hebben passeerden verschillende activiteiten de revue. Mede door het […]