Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Groepsuitje Friesland

Een dag genieten van de zon, wind en de Friese natuur!

Bekijk onze arrangementen
Nationaal Park Alde Feanen
Outdooractiviteiten
Duurzame locatie

Groepsuitje Friesland

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van groepsuitjes in Friesland voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van jouw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Jouw groepsuitje in Friesland laten organiseren door Annage betekent dat je zelf ongestoord kunt genieten van een dag rond of op het Friese water. Wij verzorgen het groepsuitje van ontvangst tot en met het diner. Denk aan drankjes bij de activiteit, borrelgarnituur of een barbecue na afloop.

Groepsuitje in Friesland dichtbij Leeuwarden en Drachten

Onze eventlocatie voor jouw groepsuitje bevindt zich diep verscholen in Nationaal Park de Alde Feanen en is toch binnen 15 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland, zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.

Verschillende, unieke activiteiten voor jouw groepsuitje in Friesland

Onze outdooractiviteiten zoals Expeditie Robinson, de Escape Sloepengame of skûtsjesilen zijn zeer geschikte opties voor jouw groepsuitje in Friesland. Strijd met kamp Noord tegen kamp Zuid, kraak de scheepskist of steek de handen uit de mouwen tijdens een zeiltocht over de Friese meren.

Groepsuitje in Friesland met overnachting

Op loopafstand van onze eventlocatie in Friesland bieden we diverse overnachtingsmogelijkheden aan. Kies voor een  hotel- of bungalowovernachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen mogelijk in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies bijvoorbeeld voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Alles op een rijafstand van 15 minuten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, ook buiten bovenstaande partners, voor jouw groepsuitje in Friesland.

Waarom kiezen voor Annage?

Annage Skûtsjesilen en Events in Earnewâld is dé ideale plek in Friesland om jouw groepsuitje te organiseren. Waarom kiezen voor Annage voor jouw groepsuitje? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Prachtige, unieke locatie voor groepsuitjes

Annage bevindt zich te midden van de natuurlijke schoonheid van de Friese meren en het Nationaal Park de Alde Feanen. Deze unieke omgeving biedt een ontspannen en inspirerende setting voor een onvergetelijk groepsuitje.

Diverse mogelijkheden voor een groepsuitje in Friesland

Of je nu op zoek bent naar teambuildingactiviteiten, ontspanning of een combinatie van beide, Annage voorziet in diverse mogelijkheden voor groepsuitjes in Friesland. Van zeilen op traditionele Skûtsjes tot andere unieke teambuildingervaringen, er is voor ieder team wat wils.

Groepsuitje op het Friese Water

Voor een verfrissende draai aan je groepsuitje biedt Annage skûtsjesilen aan. Zeilen op authentieke Friese platbodems bevordert niet alleen teamspirit, maar geeft ook een onvergetelijke dimensie aan je groepsuitje in Friesland.

Aanpasbare arrangementen

Annage begrijpt dat elk groepsuitje uniek is. Daarom bieden we aanpasbare arrangementen die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw team. Of het nu gaat om een dag vol teambuildingactiviteiten of een ontspannen groepsuitje, Annage voldoet aan jouw wensen.

Moderne vergaderfaciliteiten voor bedrijfsbijeenkomsten

Voor bedrijven die een vergadering willen integreren in hun groepsuitje, biedt Annage moderne vergaderfaciliteiten. Combineer zakelijke doelen met ontspannende activiteiten op één locatie.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Annage hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De afgelopen vijf jaar heeft Annage de Green key met goud behaald. Bedrijven met een Green Key proberen de impact op het milieu te verminderen en zijn zich bewust van hun positie in de maatschappij zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gast. Naast Green Key gecertificeerd heeft Annage ook een Fairtrade certificaat. De locatie is volledig energie neutraal met zonnepanelen, slimme verlichting en een warmtepomp die zijn energie uit het aangelegen meer haalt (aquathermie). Als je bedrijf oog heeft voor groen ondernemen, sluit een groepsuitje bij Annage naadloos aan bij deze principes.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw groepsuitje in Friesland compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagd groepsuitje in Friesland. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Kortom, Annage in Earnewâld biedt de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, diverse mogelijkheden voor teambuilding, aanpasbare arrangementen en moderne vergaderfaciliteiten. Of je nu op zoek bent naar een teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsuitje, Annage staat klaar om een onvergetelijke groepsactiviteit te bieden die aan al je verwachtingen voldoet.

Groepsuitje in Friesland | Arrangementen

Groepsuitje in Friesland | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • PV ThussenUit (Thunnissen Groep)

    PV ThussenUit (Thunnissen Groep)
    Eind juni hadden we het genoegen om Annage te bezoeken. We werden hartelijk ontvangen door Age, de voormalige eigenaar van Annage, die vol enthousiasme de […]
  • BonoTraffics

    BonoTraffics
    Fantastische middag gehad in Earnewald met de collega's van BonoTraffics. Op twee skutsjes genieten van de mooie natuur, de rust en ruimte en de verhalen […]