Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Familiefeest zeilen

klik hier voor meer info

Familiefeest zeilen, bijpraten en lekker eten

Annage Skûtsjesilen in het Friese Earnewâld biedt u een uniek familiefeest: een dag of dagdeel door het Nationaal Park in Friesland zeilen met een origineel skûtsje of een comfortabele zeilpraam. Skûtsjesilen is de ideale combinatie van wind, water en plezier en daardoor bij uitstek geschikt als familiefeest. U manoeuvreert door smalle vaartjes of vaart met volle snelheid over wijde meren. Aan boord kunnen de kinderen actief mee helpen en leunen de ‘pakes en beppes’ ontspannen achterover op het dek.  Terug bij Annage staat er een heerlijke barbecue voor u klaar en kan na het zeilen het familiefeest echt beginnen.

Het familliefeest voor jong en oud

Skûtsjesilen is niet alleen voor de oudere familieleden, ook kinderen beleven een geweldige dag op en om het water. Annage beschikt over voldoende kinderzwemvesten in alle maten. Terug bij Annage is er een klimboom en een privé strandje met een waterglijbaan.

Eten & drinken tijdens het familiefeest

Het familiefeest is volledig verzorgd van koffie met oranjekoek tot een heerlijke barbecue in de tuin aan het water.  Voor kinderen tot en met 12 jaar geldt een korting van 10 euro pp  en zijn er  voor hen speciale kinder barbecues en limonade. Kinderen tot 4  jaar zijn gratis.

Een familiefeest op het water, kom een dag zeilen op een skûtsje!