Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Familiedag zeilen

klik hier voor meer info

Een familiedag zeilen in Friesland:  varen op Skûtsjes voor jong en oud

Skûtsjesilen is de ideale combinatie van wind, water en plezier en daardoor bij uitstek geschikt als familiedag. U manoeuvreert door smalle vaartjes of vaart met volle snelheid over wijde meren, genietend van wind, water en Friese  natuur. Al 30 jaar organiseert Annage Skûtsjesilen zeiltochten voor grote of kleine families, onder leiding van een ervaren schipper en zijn maat. U kunt bij ons voor uw familiedag of familiefeest uw eigen dagprogramma samenstellen bestaande uit skûtsje zeilen en activiteiten op het vasteland samen met een uitstekende catering.

Voor kinderen is een familiedag zeilen een geweldige en veilige ervaring

Skûtsjesilen is niet alleen geschikt voor de oudere familieleden, zeker kinderen beleven een geweldige, maar veilige familiedag zeilend op de Friese meren. Annage beschikt over kinderzwemvesten in alle maten. Terug bij Annage is er een klimboom en een privé strandje met glijbaan.  Wilt u een dagtocht zeilen  met uw familie, dan zijn er naast het zeilen genoeg momenten om aan te leggen op een onbewoond eiland met strandjes en bomen om in te klimmen. Ook een bezoekje aan het gezellige watersportdorpje Grou is voor jong en oud een leuk uitstapje.

 Al vele familiedagen zijn gezeild bij Annage

Wanneer u een familiedag zeilen organiseert dan wilt u zeker zijn dat deze dag  geslaagd is.  Onze passie voor het zeilen en het organiseren hiervan, maakt dat wij al 30 jaar toonaangevend zijn in Friesland. Bekijk hier al  de ervaringen van andere familiefeesten.

Familiedag zeilen, een onvergetelijke dag op het water!