Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Groningen

Unieke groepsuitjes op nog geen 40 minuten rijden van de stad Groningen

klik hier voor meer info
Vlakbij Groningen
Midden in de natuur
Aan het water

Bedrijfsuitje Groningen: ‘Moi’ actief in de natuur!

Actie, ontspanning en culinair: Annage is dé specialist in het organiseren van een bedrijfsuitje op en rond het water 30 minuten vanaf Groningen. Wij beschikken over een unieke locatie aan het water met een gezellige en persoonlijke sfeer in Friesland. Hier ligt een vloot van meer dan 8 zeilschepen waarmee een actieve zeiltocht gemaakt kan worden door het Nationaal Park De Alde Feanen .

Onze prachtige locatie is óók de uitvalbasis voor talrijke outdoor activiteiten voor uw bedrijfsuitje vanuit Groningen in de buitenlucht. Zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de Swingtrikes of u kunt zelf het roer in handen nemen tijdens het GPS sloepvaren.

Huisgemaakte catering aan het water

De Friese buitenlucht maakt hongerig! Gelukkig kunnen wij de catering geheel of gedeeltelijk voor u verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een verse biologische lunch, hapjes bij de borrel of een barbecue aan het water 30 minuten vanaf Groningen. Wij verzorgen het leuke teamuitje van ontvangst tot en met het diner.

Bedrijfsuitje Groningen: Zeilen op een authentiek Skûtsje

Annage Skûtsjesilen is gelegen in het Friese Earnewâld. Een dorpje op nog geen 10 km over de grens van Friesland. En nog geen 40 minuten rijden van de stad Groningen.

Naast de activiteiten voor uw bedrijfsuitje op en rond het water nabij Groningen beschikken wij over een aantal ruime vergader- en presentatieruimten. Zo kunt u gemakkelijk een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Waarna u na de lunch met uw relaties aan boord stapt van een Fries skûtsje als teamtraining of ontspanning.

Bedrijfsuitje vanaf Groningen: zelf genieten van uw dag

Annage heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het organiseren van een actief bedrijfsuitje vlakbij Groningen. Voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij  een offerte met programmavoorstel. Want actieve bedrijfsuitjes vanuit Groningen laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig kan genieten van uw dag. Samen met uw team of collega’s genieten op of rond het water vlakbij Groningen.

Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag met u mee.

Een actief personeelsuitje, relatiedag of bedrijfsuitje vlakbij Groningen

De meest geboekte bedrijfsuitje arrangementen vlakbij Groningen