Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsuitje Friesland: Highland Games

Durf uit te begaande paden te stappen en ga eeuwen terug in de tijd. Stap in de Schotse Highlands inclusief quilt! 

klik hier voor meer info
In het hart van Friesland
In de buitenlucht
Hilariteit gegarandeerd

Bedrijfsuitje in Friesland: Highland Games

Een bedrijfsuitje dat niet alleen voor stoere mannen van Friesland is.  Een ander bedrijfsuitje dan anders. Durf uit te begaande paden te stappen en ga eeuwen terug in de tijd met de Schotse Highland Games. Stap in de Schotse Highlands inclusief quilt! 

Al eeuwenlang worden deze traditionele clanspelen uit de Schotse hooglanden ieder jaar opnieuw gehouden. Ruige en stoere mannen werken presenteren hun onmetelijke krachten in de Highland Games. Boomstammen en bijlen werpen, biertonnen sjouwen, laat maar eens zien of je net zo bekwaam bent als de stoere Schotten. Een fantastische belevenis krijg je gegarandeerd met dit bedrijfsuitje in Friesland

Dit bedrijfsuitje Highland Games staat garant voor een hoop lol en is niet alleen voor de mannen geschikt! Deze activiteit is ook heel geschikt voor de dames (want die zijn minstens zo stoer), een familiedag of vrijgezellenfeest. Een leuke aanvulling op de Highland Games is het onderdeel handboogschieten. Een mooie combinatie van concentratie- en krachtsport.

Actief bedrijfsuitje Friesland Highland games

Ook geboekte bedrijfsuitje arrangementen