Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Bedrijfsfeest Friesland

Een dag genieten van de zon, wind en de Friese natuur!

Bekijk onze arrangementen
Nationaal Park Alde Feanen
Outdooractiviteiten
Duurzame locatie

Bedrijfsfeest Friesland

Bij Annage vind je alle ingrediënten om uw bedrijfsfeest te laten slagen. Of je nou op zoek bent naar alleen een feestlocatie, leuke activiteiten of een dag skûtsjesilen, wij bieden het allemaal. Onze locatie ligt direct aan het meer in Nationaal Park de Alde Feanen met uitzicht over een vloot skûtsjes en andere zeilschepen. Er zijn leuke combinaties te maken tussen buitenactiviteiten en een heerlijke barbecue of een smaakvol buffet. Bedrijfsfeesten voor zowel kleine als grote groepen behoren tot de mogelijkheden. Wij bieden arrangementen aan voor 10 t/m 350 personen. Wij maken graag een offerte voor je op maat.

Bedrijfsfeest in Friesland dichtbij Leeuwarden en Drachten

Onze eventlocatie voor jouw bedrijfsfeest bevindt zich diep verscholen in Nationaal Park de Alde Feanen en is toch binnen 15 minuten te bereiken vanuit de grote steden in Friesland, zoals Leeuwarden en Drachten. Ook Groningen is op nog geen 40 minuten rijden.

Verschillende, unieke activiteiten voor jouw bedrijfsfeest in Friesland

Onze outdooractiviteiten zoals Expeditie Robinson, de Escape Sloepengame of skûtsjesilen zijn zeer geschikte opties voor jouw bedrijfsfeest in Friesland. Strijd met kamp Noord tegen kamp Zuid, kraak de scheepskist of steek de handen uit de mouwen tijdens een zeiltocht over de Friese meren.

Bedrijfsfeest in Friesland met overnachting

Op loopafstand van onze eventlocatie in Friesland bieden we diverse overnachtingsmogelijkheden aan. Kies voor een  hotel- of bungalowovernachting of voor een groepsaccommodatie (eigen locatie). Er zijn hotel overnachtingen mogelijk in Eernewoude bij Hotel Princenhof of Hotel Ie-Sicht en in Leeuwarden bij Post-Plaza in een sfeervol oud postkantoor of kies bijvoorbeeld voor een volledig luxe ervaring bij Landgoed Lauswolt te Beetsterzwaag. Alles op een rijafstand van 15 minuten. Wij informeren je graag over de mogelijkheden, ook buiten bovenstaande partners, voor jouw bedrijfsfeest in Friesland.

Waarom kiezen voor Annage?

Annage Skûtsjesilen en Events in Earnewâld is dé ideale plek in Friesland om jouw bedrijfsfeest te organiseren. Waarom kiezen voor Annage voor jouw bedrijfsfeest? Hier zijn enkele overtuigende redenen:

Prachtige, unieke locatie voor bedrijfsfeesten

Annage bevindt zich te midden van de natuurlijke schoonheid van de Friese meren en het Nationaal Park de Alde Feanen. Deze unieke omgeving biedt een ontspannen en inspirerende setting voor een onvergetelijk bedrijfsfeest.

Diverse mogelijkheden voor een bedrijfsfeest in Friesland

Of je nu op zoek bent naar teambuildingactiviteiten, ontspanning of een combinatie van beide, Annage voorziet in diverse mogelijkheden voor bedrijfsfeesten in Friesland. Van zeilen op traditionele Skûtsjes tot andere unieke teambuildingervaringen, er is voor ieder team wat wils.

Bedrijfsfeesten op het Friese Water

Voor een verfrissende draai aan je bedrijfsfeest biedt Annage skûtsjesilen aan. Zeilen op authentieke Friese platbodems bevordert niet alleen teamspirit, maar geeft ook een onvergetelijke dimensie aan je bedrijfsfeest in Friesland.

Aanpasbare arrangementen

Annage begrijpt dat elk bedrijfsfeest uniek is. Daarom bieden we aanpasbare arrangementen die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van jouw team. Of het nu gaat om een dag vol teambuildingactiviteiten of een ontspannen bedrijfsfeest, Annage voldoet aan jouw wensen.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Annage hecht waarde aan duurzaamheid en milieubewustzijn. De afgelopen vijf jaar heeft Annage de Green key met goud behaald. Bedrijven met een Green Key proberen de impact op het milieu te verminderen en zijn zich bewust van hun positie in de maatschappij zonder dat dit ten koste gaat van het comfort van de gast. Naast Green Key gecertificeerd heeft Annage ook een Fairtrade certificaat. De locatie is volledig energie neutraal met zonnepanelen, slimme verlichting en een warmtepomp die zijn energie uit het aangelegen meer haalt (aquathermie). Als je bedrijf oog heeft voor groen ondernemen, sluit een bedrijfsfeest bij Annage naadloos aan bij deze principes.

Catering op maat

Het ervaren keukenpersoneel en de chefkok(s) van Annage verzorgen cateringsdiensten die zijn afgestemd op jouw behoeften. Van eenvoudige koffiepauzes tot uitgebreide maaltijden; alles is mogelijk om jouw bedrijfsfeest in Friesland compleet te maken.

Gastvrije service

De gastvrouwen en -heren van Annage staat altijd klaar om je te verwelkomen en te helpen bij het plannen van een geslaagd bedrijfsfeest in Friesland. Ze bieden persoonlijke aandacht en een warm ontvangst voor alle deelnemers.

Kortom, Annage in Earnewâld biedt de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid, diverse mogelijkheden voor teambuilding en aanpasbare arrangementen. Of je nu op zoek bent naar een teamuitje, personeelsuitje of bedrijfsfeest, Annage staat klaar om een onvergetelijke groepsactiviteit te bieden die aan al je verwachtingen voldoet.

Bedrijfsfeest in Friesland | Arrangementen

Bedrijfsfeest in Friesland | Ervaringen

Bekijk de reacties van onze gasten of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Contact opnemen
  • PV ThussenUit (Thunnissen Groep)

    PV ThussenUit (Thunnissen Groep)
    Eind juni hadden we het genoegen om Annage te bezoeken. We werden hartelijk ontvangen door Age, de voormalige eigenaar van Annage, die vol enthousiasme de […]
  • BonoTraffics

    BonoTraffics
    Fantastische middag gehad in Earnewald met de collega's van BonoTraffics. Op twee skutsjes genieten van de mooie natuur, de rust en ruimte en de verhalen […]