Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Actief zeiluitje Friesland met familie, vrienden of collega’s

Plannen om een zeiluitje Friesland te regelen? Ga skûtsjesilen! Bij Annage kunt u zeilen als bedrijfsuitje, teamuitje,  familiedag of met een vriendengroepen. Gelegen midden in een Nationaal Park, met een eigen unieke locatie kunt u een complete zeildag houden.

Voor elk zeiluitje een arrangement op z’n fries

Voor zowel kleine als voor grote groepen heeft Annage diverse schepen. Een vloot van 8 schepen ligt voor u klaar. Gelegen aan de kade van de locatie van Annage.  Op de grote skutsjes kunnen tot 25 gasten, terwijl op de comfortabele zeilpramen maximaal 12 gasten mee kunnen zeilen. Bij Annage kunt uw zeiluitje helemaal op maat samenstellen. Van alleen zeilen tot een compleet verzorgde zeiltocht.  Maar u kunt ook een keuze maken uit onze zeilarrangementen. U kunt kiezen uit dagtochten , middagtochten of avondtochten. Wanneer u ook andere activiteiten wilt voor uw zeiltocht dan kunt u kiezen uit onze combinatie arrangementen. Alles met een fries tintje, van oranjekoek tot berenburg.  Zeilen in misschien wel het mooiste gebied van Friesland.

het organiseren van uw zeiluitje in Friesland

Uw zeiluitje moet een bijzonder en uniek uitje zijn, niet alleen ook voor de organisator.  Ook u moet kunnen genieten van de dag.  Bij Annage is uw zeiluitje in goede handen. Wij hebben bijna 30 jaar ervaring met het organiseren van zeiluitjes en ontvangen 10.000 gasten per jaar. Met enige trots laten wij u graag de  reacties van onze gasten lezen.