Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Zeilen in Friesland

klik hier voor meer info

Zeilen in Friesland op skûtsjes en zeilpramen

Bent u op zoek naar een leuk uitje in Friesland voor familie en vrienden of personeel? Annage Skûtsjesilen in het Friese Earnewâld biedt u de perfecte dag of dagdeel zeilen in Friesland: een uniek Nationaal Park in Friesland zeilend verkennen met een origineel skûtsje of een snelle zeilpraam. U zeilt ’s ochtends door smalle slootjes en gaat ’s middag actief op volle snelheid skûtsjesilen over de wijde meren, genieten van wind, water en natuur in Friesland.

Tijdens het zeilen neemt u letterlijk samen met uw familie of collega’s de touwen in handen. De zeilen moeten worden gehesen, de schoten dienen te worden aangetrokken en het schip moet op koers worden gehouden. Dit alles creëert teamspirit en een ongedwongen dag zeilen in Friesland.

Zeilen in het mooiste vaargebied van Friesland

Annage ligt in hartje Friesland, midden in het Nationaal park De Alde Feanen, een uitgestrekt moeras- en watergebied dat u tijdens het skûtsjesilen gaat verkennen. Met hun wijde meren en smalle, intieme vaarten behoren deze laagveen moerassen tot de rijkste en meest gevarieerde natuurgebieden van Noordwest-Europa.

Annage Skûtsjesilen: passie voor zeilen

Of u nou een dag, middag of avond wilt zeilen in Friesland, u wilt er zeker van zijn dat uw zeildag een goed verzorgde en geslaagde dag wordt. Hiervoor zit u bij Annage helemaal goed. Onze ervaring  op het gebied van zeilen en het organiseren van al bijna 30 jaar zorgt ervoor dat we veel enthousiaste reacties krijgen van onze klanten. Lees ze gerust eens door! Welkom aan boord!

Zeilen in Friesland