Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Zeilarrangement

klik hier voor meer info

Zeilenarrangementen op een skûtsje

De zeilen moeten worden gehesen, de schoten aangetrokken en het schip moet op koers worden gehouden door de zwaarden en het roer te bedienen. Voor kleine en grote groepen heeft Annage geschikte zeilarrangementen:  van grote skûtsjes geschikt voor max. 25 gasten tot een klein beurtskûtsje voor maximaal 9 personen.  Zeilpramen zijn een comfortabel alternatief voor max 12 gasten. Bij het zeilen neemt u letterlijk en figuurlijk zelf de touwtjes in handen. Dit creëert niet alleen een teamspirit, maar zorgt ook voor een actieve doch ontspannen dag op de meren in Friesland.

Zeilarrangementen voor iedereen

Bij ons kunt u terecht voor zeilarrangementen voor alle groepen en in alle prijsklassen. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit een door ons samengesteld zeilarrangement zoals een dag-, of avondarrangement, maar u kunt ook uw eigen zeilarrangement samenstellen. Hierbij kunt u het zeilarrangement zo luxe aankleden als mogelijk of juist kiezen voor een meer budget arrangement. Behalve zeilarrangementen biedt Annage Skûtsjesilen nog meer aan. Onze combinatie arrangementen combineren het zeilen met een activiteit op de wal en bestaan bijvoorbeeld uit  GPS wandelen & fietsen of een bezoek aan het nabijgelegen Skûtsjemuseum. Het Skûtsjesilen, samen met eventuele activiteiten op de wal en een uitstekende catering maken deze zeilarrangementen tot een succes.

Een geslaagd zeilarrangement?

Wanneer u een zeilarrangement boekt wilt u er zeker van zijn dat het een geslaagde dag gaat worden. Bij Annage Skûtsjesilen hebben we niet alleen al bijna 30 jaar ervaring, maar ook een passie voor zeilen en organiseren. Deze ingrediënten zorgen er voor dat onze zeilarrangementen en een hoge waardering van onze gasten krijgen. Wolkom oan board!

Zeilarrangement op maat samengesteld, voor iedere groep en voor ieder budget.