Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vrijgezellenfeest zeilen

klik hier voor meer info

Uw vrijgezellenfeest zeilen op een praam of skûtsje

Organiseer een actief en origineel maar zeker gezellig vrijgezellenfeest. Maak een zeiltocht verzorgd door Annage Skûtsjesilen. Skûtsjesilen of praamzeilen is de ideale combinatie van teamsport en ontspannen en daardoor perfect geschikt als vrijgezellenfeest. U neemt het roer in handen, zet de zeilen naar de wind en geniet van de variatie die de omgeving van Earnewâld biedt. Zeil door smalle vaartjes of bedwing met volle snelheid de Friese meren. Met natuurlijk een hapje en op zijn tijd een drankje.

Actieve vrijgezellendag zeilen en barbecueën

Annage biedt alle mogelijkheden om van uw vrijgezellenfeest zeilen een uniek en fantastisch feest te maken. Actief zeilen met voldoende tijd voor een hapje en natuurlijk een drankje.  Na de zeiltocht nagenieten van een barbecue in de tuin aan het water. Er zijn allerlei arrangementen voor uw vrijgezellenfeest. U kunt bijvoorbeeld een middag of een avond gaan zeilen, of u kunt het zeilen combineren met vlotten bouwen en andere hilarische activiteiten. U kunt ook uw eigen programma samenstellen waarbij u de dag precies zo kunt aankleden als u zelf wilt.

Annage Skûtsjesilen: passie voor zeilen en organiseren

Als u een vrijgezellenfeest zeilen organiseert wilt u er zeker van zijn dat het een geweldig feest gaat worden. Hiervoor bent u bij Annage Skûtsjesilen aan het goede adres. Met een ervaren bemanningen om u te helpen bij het zeilen en een goede catering zorgen wij ervoor dat iedereen van het feest kan genieten. Al bijna 30 jaar lang heeft Annage een passie voor zowel het zeilen als het organiseren van evenementen. Met trots laten wij u ook onze  referenties lezen: hier de reacties van onze klanten.

Vrijgezellenfeest zeilen

Vrijgezellenfeest Zeilen