Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Vrijgezellendag zeilen

klik hier voor meer info

Een Vrijgezellendag zeilen op een skûtsje

Een origineel en actief vrijgezellendag organiseren? Annage Skûtsjesilen in het Friese Earnewâld biedt een geweldige vrijgezellendag: een dag of dagdeel actief zeilen op en skûtsje of een snelle zeilpraam. Skûtsjesilen of praamzeilen is de ideale combinatie van teamsport en ontspanning en daardoor bij uitstek geschikt als actieve vrijgezellenuitje. Je zeilt door smalle vaartjes of vaart met volle snelheid over wijde meren van Friesland, genietend van wind, water en natuur. Met natuurlijk op zijn tijd een drankje en een hapje.

Unieke vrijgezellendag zeilen en barbecueën

Zeilen op skûtsje of zeilpraam in een schitterend natuurgebied in harte Friesland, zit u bij Annage helemaal goed.  Actief zeilen met voldoende tijd voor een hapje en natuurlijk een drankje.  na de zeiltocht nagenieten van een barbecue in de tuin aan het water. Er zijn verschillend arrangementen voor uw vrijgezellenfeest, u kunt bijvoorbeeld een middag of een avond gaan zeilen, of u kunt dit combineren met bubble-voetbal en andere hilarische activiteiten.

Een onvergetelijke vrijgezellendag organiseren?

Een vrijgezellendag zeilen moet een bijzonder en unieke dag, niet alleen voor de vrijgezel.  Ook u als organisator moet kunnen genieten van de dag.  Bij Annage is uw vrijgezellendag in prima handen. Lees de reacties van onze eerdere vrijgezellen en gasten.

Vrijgezellendag zeilen

Vrijgezellendag Zeilen