Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Uniek bedrijfsuitje in Friesland

klik hier voor meer info

Een uniek bedrijfsuitje in Friesland: Skûtsjesilen

Samen met uw collega’s of relaties skûtsjesilen in Friesland is een slimme investering. Op een skûtsje actief zeilen met aan boord een uitstekende catering maken uw (mid)dag zeilen bij Annage gegarandeerd tot een succes . Tijdens het zeilen neemt u letterlijk samen met uw relaties of collega’s de touwtjes in handen: de zeilen hijsen, schoten vieren en aantrekken, zwaarden bedienen én het schip op koers  houden. U zeilt in Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. De frisse buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch of diner of hapjes bij de borrel. U kunt de zeiltocht naar wens combineren met  activiteiten, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de Swingtrikes of u kunt zelf het roer in handen nemen tijdens het GPS sloepvaren.

Een uniek bedrijfsuitje zeilen en vergaderen

Voor een uniek bedrijfsuitje beschikt Annage Skûtsjesilen over een eigen unieke locatie aan het water met meerdere vergader- of presentatieruimten. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties of collega’s aan boord van een skûtsje of een zeilpraam. De schipper is tijdens deze relatiedag zeilen uw gastheer en stelt samen met u een zeilplan samen. Actief zeilen in  Nationaal Park De Alde Feanen met onderweg voldoende tijd voor ontspanning met een hapje en een drankje en na de zeiltocht een heerlijke barbecue in de tuin van Annage. Het is bij ons ook mogelijk het zeilen te combineren met een wal-activiteit of  een bezoek aan de historische scheepswerf.

Uw bedrijfsuitje zeilen in goede handen bij Annage

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een relatiedag, personeelsuitje of bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw personeelsuitje laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het water. U kunt uw personeelsuitje zeilen van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Uniek bedrijfsuitje in Friesland