Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Een geweldige dag
uit zeilen

klik hier voor meer info

Een unieke dag uit zeilen op één van onze traditionele schepen

Een dag helemaal ontspannen, varend door Friesland. Midden in Nationaal Park De Alde Feanen, midden in Friesland, midden in de natuur ligt Earnewâld, het dorpje dat de bakermat van het skûtsjesilen genoemd mag worden. Uw dag uit zeilen begint in onze tuin aan het water met koffie, thee en originele Friese Oranjekoek. Hierna stapt u aan boord van één van onze originele Friese skûtsjes of comfortabele zeilpramen. U hijst de zeilen, trekt de schoten aan en zeilt over het Friese water. Uw dag uit zeilen kan volledig naar uw eigen wensen worden samengesteld. U kunt kiezen voor één van onze compleet verzorgde arrangementen, maar u kunt uw dag ook volledig zelf inrichten. U kunt het zeilen ook combineren met andere activiteiten, bijvoorbeeld een survivaltocht of GPS wandelen & fietsen.

Uw dag uit zeilen in Friesland

Voor alle groepen is er bij Annage een geschikt zeilarrangement te bedenken. Met maximaal 15 tot 25 personen op een traditioneel Fries skûtsje uit zeilen in een natuurgebied: Annage biedt u een unieke belevenis. Met zijn allen varen betekent met zijn allen in hetzelfde schuitje, maar wel een schuitje waar alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Hierdoor creëert skûtsjesilen een sterk groepsgevoel. Bent u met een kleinere groep? Ook dan is er bij Annage van alles mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een zeilpraam ( 12 personen of ons kleine skûtsje (9p)

Een fantastische dag uit zeilen?

Als u een dag uit zeilen wilt, dan wilt u zeker weten dat dit een fantastische dag gaat worden. Door te boeken bij Annage heeft u de zekerheid van bijna 30 jaar ervaring en onze passie voor het zeilen en het organiseren van zeildagen en zeilevenementen. Onze grootste referentie zijn de ervaringen van onze bijna 10.000 klanten per jaar, die wij graag met enige trots aan u laten zien.

Een geweldige dag uit zeilen.