Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Teamuitje zeilen

klik hier voor meer info

Een actief teamuitje zeilen in de natuur

Met uw team gaan zeilen is een leuke en actieve dag of middag uit! Samen skûtsje zeilen staat voor teamwork en tegelijkertijd ook ontspanning. Wat is er mooier dan met uw team een dag genieten van zon, wind en de natuur?! Annage heeft verschillende schepen voor groepen van 9 tot 25 personen, maar ook grotere groepen zijn voor ons geen probleem.  Annage is gevestigd aan de rand van het Nationaal Park De Alde Feanen, een uitgestrekte moeras- en watergebied dat u met uw team tijdens het skûtsjesilen gaat verkennen. Met wijde meren en smalle, intieme vaarten behoren deze laagveenmoerassen tot de rijkste en meest gevarieerde natuurgebieden van Noordwest-Europa.

Ontspannen teamuitjes door actief te zeilen

Wilt u met uw team gaan zeilen?  Bij Annage skûtsjesilen maken wij uw teamdag graag tot een succes.  Hier vindt u  meest geschikte arrangementen afhankelijk van uw wensen en budget. Voor elk team is er uitje te vinden.  Van ontspannen dagtochten  op luxe skûtsjes tot actieve programma’s op de vaste wal GPS wandelen & fietsen of sportieve outdooractiviteiten.

Teamuitje zeilen en barbecue 

Annage beschikt over een eigen tuin en haven, gelegen aan een meer midden in het natuurgebied. Een unieke en sfeervolle locatie waar wij u ontvangen in de tuin aan het water.  Na het zeilen kunt u hier om de grote zwaarden  (hier als tafels) gezamenlijk barbecueën.

Teamuitje zeilen.

Teamuitje Zeilen