Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Relatiedag zeilen

klik hier voor meer info

Relatiedag zeilen in Friesland

Organiseer een relatiedag zeilen op een skûtsje in Friesland voor uw relaties. Op een skûtsje actief zeilen met aan boord een uitstekende catering maken uw relatiedag zeilen bij Annage gegarandeerd tot een succes . Tijdens het zeilen neemt u letterlijk samen met uw relaties of collega’s de touwtjes in handen: de zeilen hijsen, schoten vieren en aantrekken, zwaarden bedienen én het schip op koers  houden. U zeilt in het Nationaal Park De Alde Feanen in hartje Friesland. De frisse buitenlucht maakt hongerig! Wij kunnen de catering geheel of gedeeltelijk verzorgen. Denk bijvoorbeeld aan een lekkere lunch of diner of hapjes bij de borrel.

Relatiedag zeilen op een unieke locatie

Voor uw relatiedag zeilen beschikt Annage Skûtsjesilen over een eigen unieke locatie aan het water, midden in het Nationale Park de Alde Feanen met meerdere vergader- of presentatieruimten. U kunt een dagdeel boeken voor een vergadering of bedrijfspresentatie. Na de lunch stapt u met uw relaties aan boord van een skûtsje of een zeilpraam. De schipper is tijdens deze relatiedag zeilen uw gastheer en stelt samen met u een zeilplan samen. U kunt de zeiltocht ook afwisselen met een van de outdooractiviteiten, zoals een GPS wandel/fietstocht, een toertocht op de Swingtrikes of u kunt zelf het roer in handen nemen tijdens het GPS sloepvaren.

Uw relatiedag zeilen in goede handen bij Annage Skûtsjesilen

Annage heeft al meer dan 30 jaar ervaring in het organiseren van een relatiedag of bedrijfsuitje voor kleine en grote groepen. Afhankelijk van uw wensen en budget maken wij in overleg een offerte met een programmavoorstel. Uw relatiedag laten organiseren door Annage betekent dat u zelf weinig hoeft te doen en kan genieten van uw dag op of rond het water. U kunt uw relatiedag zeilen van ontvangst tot en met het diner door ons laten organiseren. Bekijk de reacties van onze gasten om u te laten overtuigen of neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden door te spreken. Wij denken graag mee.

Een ideale manier om uw relaties aan te halen. Relatiedag zeilen.