Klanten beoordelen ons met een 9.0
0511 53 93 39

Praamzeilen als personeelsuitje, vrijgezellendag of familiefeest

Het zeilen op een praam staat garant voor een dag zeilplezier voor jong en oud(er). Naast het comfort van de praam zullen u en uw gasten af en toe ook zelf letterlijk de touwtjes in handen moeten nemen. De zeilen moet immers worden bijgezet, de schoten aangetrokken en om een juiste koers te varen de zwaarden bediend.  Praamzeilen staat voor een actief  bedrijfsuitje zeilen, met  familie of een actieve zeildag met een andere groep, maar ook voor ontspanning. Ligt het schip eenmaal op koers dan kunt u genieten van een hapje en een drankje vanaf de comfortabele banken van de zeilpraam.

praamzeilen in Nationaal Park De Alde Feanen

Annage Skûtsjesilen is te vinden in het Friese Earnewâld, een dorpje in het hart van Friesland midden in Nationaal Park De Alde Feanen. Vanwege de ligging is het vaarwater in de omgeving zeer gevarieerd. Nationaal Park De Alde Feanen biedt smalle, intieme vaartjes en kleine plassen, en de aanwezigheid van één van de wijde Friese meren zorgt ervoor dat er altijd een fantastische zeiltocht te maken is in de omgeving van Annage. U kunt bij ons genieten van een dag of middagtocht, een avondtocht met barbecue of u kunt uw eigen zeilarrangement samenstellen en de dag praamzeilen helemaal aanpassen aan uw eigen wensen.

Een geslaagde zeildag bij Annage met een zeilpraam

Wanneer u een zeiltocht organiseert, dan wilt u er zeker van zijn dat dit een geslaagde tocht gaat worden. Annage Skûtsjesilen heeft meer dan 30 jaar ervaring met het organiseren van zeiltochten en arrangementen op skûtsjes en zeilpramen. Wij hebben een passie voor zeilen en het organiseren van uw zeiltocht en zorgen ervoor dat u en uw gasten een actieve maar toch ontspannen dag beleven.  Met jaarlijks meer dan 10.000 gasten aan boord, kunnen wij u met trots de reacties van onze gasten laten zien.

Praamzeilen. Zeilen in open Friese zeilpramen.